VoetReflexMassage

Deze cursus is ook een onderdeel van de Opleiding Lomi Lomi Wellness Masseur.


De cursus VoetReflexMassage
De Basiscursus VoetReflexMassage is een combinatie van technieken uit de reflexologie, de massage en de drukpuntmassage. VoetReflexMassage is in de eerste plaats ontspannend. Daarnaast heeft het een positieve invloed op het zenuwstelsel, de bloedcirculatie op het welzijn van je organen. Het zelfgenezend vermogen van je hele lichaam wordt bovendien gestimuleerd. We laten je kennismaken met de diverse lichaamszones en de relatie die je voeten daardoor hebben met de rest van je lichaam. We leren je diverse heerlijke en diep ontspannende technieken, een mooie detox behandeling en hoe je rug en schouderpijn op de voet kunt behandelen..

Voetreflex.jpg
      Voorbeelden uit onze documentatie.

 

Voor wie?
Je hebt voor deze cursus geen specifieke massage ervaring nodig, maar de KIOM VoetReflexMassage is uitstekend te combineren met elke andere massagevorm of therapie. De technieken die je leert zijn nieuwe technieken en komen niet voor in onze andere cursussen. De cursus is makkelijk en relaxed om te volgen, we nemen je stap voor stap mee door de lesstof, maar je gaat na afloop met een prachtige complete nieuwe behandeling in je rugzak naar huis.

 

Cursusboek en certificaat
Iedereen krijgt een digitaal certificaat van deelname en een duidelijk cursusboek met de theorie, afbeeldingen van de reflexzones en met alle geleerde technieken in tekst en met foto's.

 

Ervaringen van cursisten:

  • "Deze cursus was een echte eyeopener"    Heleen
  • "Leuke docente, goede uitleg van de te behandelen technieken, leuke en zeer leerzame ervaring. Mooie en veilige leeromgeving, met oog op de luchtkwaliteit in de praktijkruimte."  Karina
  • "Iris is een fijne docent, goede uitleg. Tijd gaat snel voorbij, dus dat zegt genoeg. Smaakt naar meer... Wil graag andere zone's/reflexpunten leren. Had ook verwacht dat we met meer zones kennis zouden maken, maar ik snap dat daar niet voldoende tijd voor is in 1 dag. De detox, en rugpijn massage hebben we nu gehad. Het is een mooie aanvulling op mijn behandelingen die ik al geef." Sylvia
  • "Ik vond het zeer interessant en wil nog meer weten over voetreflexologie. Ik zou zeker de nog uitgebreidere cursus willen volgen."  Manon Geijtenbeek

 

Verder leren?
Binnenkort bij KIOM de Opleiding Voetreflex Masseur met 5 a 6 verschillende interessante en veelvoorkomende thema's die je heel vaak zult kunnen inzetten in jouw praktijk.

 

Accreditaties:

Deze cursus is geaccrediteerd door de GRO en de KTNO onder nummer K10329 , door de NVST, door de VIV en door de BATC en door de CAT, CAT-vergoedbaar en de Complementaire Kwaliteitstherapeuten.
SBU opbouw 42 uur, docent contacturen: 7


logo KTNO.jpg     CAT logo.png   logo nvst.pngVIV.pnglogo BATC.jpg

 

Docenten
Deze cursus wordt gegeven door Iris van Wessel of door Femke Lemmens duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

   Iris van Wessel   KIOM Femke Nijmeijer.jpg

 

Virusvrije ruimte bij KIOM

Met de investering in een professionele luchtreiniger, de Airfixr, kunnen onze cursisten, docenten en wijzelf opgelucht ademhalen. Ook in de herfst en in de winter wanneer de ramen niet meer de hele dag open kunnen staan. Dit apparaat gaat 24/7 de strijd aan met schadelijke micro-organismen en aerosolen die in de lucht zweven. Vier verschillende technologieën hebben de taak de lucht in onze cursusruimte zo zuiver en gezond mogelijk te houden. Allen met een eigen specialisme zodat de lucht optimaal gezuiverd wordt. Een speciaal fijnstof-filter (F7) verwijdert pollen, uitlaatgassen en grote en kleine stofdeeltjes, waarna de 2 sterke UV-C lampen alle soorten bacteriën, schimmels en virussen (ook Covid-19) uitschakelen. Titaandioxide versterkt de werking van de UV lampen en voordat de schone lucht onze ruimte weer wordt ingebracht, komt deze nog langs een ionisator die negatieve ionen mee naar buiten blaast. Deze geven de lucht de kwaliteit, zoals je de lucht bij een waterval, in het bos of aan de kust ervaart. 

 

 

Facebook

Kosten?
150 euro per persoon.

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor iedereen die wil leren masseren. Je oefent op je mede-cursisten.
Wanneer je met een partner of bekende hebt ingeschreven kun je, als je dat wilt, de hele cursus samen werken. 

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wanneer?

zo 3 maart 2024
zo 15 september 2024
di 10 december 2024

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) of opleiding je wilt volgen en op welke data.

Annuleren en verzetten

Annuleren en/of verzetten

Annuleren is altijd mogelijk. Verzetten kan alleen indien er plaats is in de volgende cursus. Graag verwijzen wij voor de kosten van annuleren of verzetten naar onze Algemene Voorwaarden. Let op: dit geldt ook bij ziekte.

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst, of vindt 100% restitutie plaats.