VoetReflexMassage

Deze cursus is ook een onderdeel van de Opleiding Lomi Lomi Wellness Masseur.


De Basiscursus VoetReflexMassage is een combinatie van technieken uit de reflexologie, de massage en de drukpuntmassage. VoetReflexMassage is in de eerste plaats ontspannend. Daarnaast heeft het een positieve invloed op het zenuwstelsel, de bloedcirculatie op het welzijn van je organen. Het zelfgenezend vermogen van je hele lichaam wordt bovendien gestimuleerd. We laten je kennismaken met de diverse lichaamszones en de relatie die je voeten daardoor hebben met de rest van je lichaam. We leren je diverse ontspanningstechnieken.

Voetreflex.jpg
      Een voorbeeld uit onze documentatie.

De KIOM VoetReflexMassage is uitstekend te combineren met elke andere massagevorm aangezien we de technieken aan de massagetafel uitvoeren. De technieken die je leert zijn nieuwe technieken en komen niet voor in onze andere cursussen.

Iedereen krijgt een digitaal certificaat van deelname en een duidelijk cursusboek met de theorie, afbeeldingen van de reflexzones en met alle geleerde technieken in tekst en met foto's.

Ervaringen van cursisten:
"Deze cursus was een echte eyeopener"    Heleen
"Leuke docente, goede uitleg van de te behandelen technieken, leuke en zeer leerzame ervaring. Mooie en veilige leeromgeving, met oog op de luchtkwaliteit in de praktijkruimte."  Karina

Deze cursus wordt gegeven door Iris van Wessel of door Femke Lemmens duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

Deze cursus is geaccrediteerd door de GRO en de KTNO onder nummer K10329 , door de NVST, door de VIV en door de BATC en door de CAT, CAT-vergoedbaar en de Complementaire Kwaliteitstherapeuten.
SBU opbouw 42 uur, docent contacturen: 7


logo KTNO.jpg     CAT logo.png   logo nvst.pngVIV.pnglogo BATC.jpg

   Iris van Wessel   KIOM Femke Nijmeijer.jpg

 

Virusvrije ruimte bij KIOM

Met de investering in een professionele luchtreiniger, de Airfixr, kunnen onze cursisten, docenten en wijzelf opgelucht ademhalen. Ook in de herfst en in de winter wanneer de ramen niet meer de hele dag open kunnen staan. Dit apparaat gaat 24/7 de strijd aan met schadelijke micro-organismen en aerosolen die in de lucht zweven. Vier verschillende technologieën hebben de taak de lucht in onze cursusruimte zo zuiver en gezond mogelijk te houden. Allen met een eigen specialisme zodat de lucht optimaal gezuiverd wordt. Een speciaal fijnstof-filter (F7) verwijdert pollen, uitlaatgassen en grote en kleine stofdeeltjes, waarna de 2 sterke UV-C lampen alle soorten bacteriën, schimmels en virussen (ook Covid-19) uitschakelen. Titaandioxide versterkt de werking van de UV lampen en voordat de schone lucht onze ruimte weer wordt ingebracht, komt deze nog langs een ionisator die negatieve ionen mee naar buiten blaast. Deze geven de lucht de kwaliteit, zoals je de lucht bij een waterval, in het bos of aan de kust ervaart. 

 

 

Facebook

Kosten?
150 euro per persoon.

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor iedereen die wil leren masseren. Je oefent op je mede-cursisten.
Wanneer je met een partner of bekende hebt ingeschreven kun je, als je dat wilt, de hele cursus samen werken. 

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wanneer?

vr 6 oktober 2023
zo 26 november 2023

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) of opleiding je wilt volgen en op welke data.

Annuleren en verzetten

Annuleren en/of verzetten

Annuleren is altijd mogelijk. Verzetten kan alleen indien er plaats is in de volgende cursus. Graag verwijzen wij voor de kosten van annuleren of verzetten naar onze Algemene Voorwaarden. Let op: dit geldt ook bij ziekte.

Let op! Iedereen die via het Stap-budget een opleiding volgt dient 80% van deze opleiding ook daadwerkelijk gevolgd te hebben. Doe je dit niet, dan moet de verkregen subsidie door de cursist aan het UWV worden terugbetaald. Bij ziekte of een andere redenen waardoor je je opleiding niet op tijd of helemaal niet kunt afronden, neem je zelf even contact op met het UWV en stel je ons ook daarvan op de hoogte.
 

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst, of vindt 100% restitutie plaats.