Gastenboek

Facebook

Reactie toevoegen

Reacties

Cursus cupping massage

Ik wil jullie bedanken voor de leerzame zondag over de cursus cuppingmassage . Voor mijn vriendin verrassing dat ze ook ineens cursist was , maar allebei genoten . Ik kom zeker nog eens terug voor een volgende cursus / workshop

Vakopleiding tot masseur

Ik heb bij KIOM in 2016 mijn vakdiploma behaald tot masseur. Aanvullend heb ik de cursus kindermassage gedaan. Inmiddels geef ik in mijn eigen praktijk massages aan vrouwen, jeugd en kinderen. Cliënten zijn zeer tevreden met de manier waarop ik masseer. Dat is een geweldig compliment natuurlijk. Voor mij maar ook voor Femke die deze cursussen gaf!

Fijne docenten en opleidingen

Hallo Rob en Femke, Ik vind het super fijn en leuk om bij jullie de opleiding te mogen volgen! Vakopleiding KIOM Masseur en de vakopleiding welness! Fijne cursisten, voel me warm verwelkomt. Iedereen is gewoon gelijk. Super leuk en denk in de toekomst nog meer bij jullie te volgen denk ik? Ik weet het wel zeker!! Bedankt voor alle goede zorgen. Groetjes Yvonne

Vakopleiding Shiatsu therapeut

De Shiatsu opleiding is voor mij een ontdekkingstocht waarin ik mooie nieuwe inzichten opdoe. Wim weet vanuit zijn jarenlange ervaring de materie als geen ander te bemeesteren en dit inspirerend over te brengen.

Cursussen

Tijdens de vakopleiding tot KIOM masseur is er een compleet andere wereld opengegaan voor mij met veel nieuwe inzichten en was het bijna "erg" om examen te doen en klaar te zijn met deze superfijne leerzame opleiding die met veel liefde, aandacht en warmte word gegeven door de docenten, dit probleem is opgelost door de vakopleiding Stoelmasseur er achter aan te doen, helaas komt daar ook weer een eind aan maar het aanbod is gevarieerd en uitnodigend genoeg zodat ik nog lang geen afscheid hoef te nemen van KIOM en alles wat er bij hoort zoals de fijne medecursisten, oefenavonden en oefenmaatjes. Dus...wellicht tot ziens in de toekomst bij 1 van de vele cursussen, Jacqueline Schevers.

Stoelmassage

Vandaag het certificaat Stoelmassage in ontvangst mogen nemen. Vijf heerlijke, inspirerende dagen, waar we met z'n allen veel geleerd hebben van Femke en Frank! Dank voor alle goede zorgen en de fijne sfeer!

Cuppingmassage

Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten, gezien alle blauwe en rode plekken op het lichaam, die in de filmpjes en foto's op internet voorkomen. Maar het was bovenverwachting, geen blauwe plekken en geen vervelende ervaringen. Maar in een zeer aangename sfeer, en met de goede leidster Femke, de cursus gevolgd. Ik ga hem zeker toevoegen in mijn praktijk! Het is voor iedereen die iets meer wil, als met de handen masseren, een goede aanrader!!