VlinderMassage

Deze cursus is ook een onderdeel van de Opleiding Zen Masseur.
Voor deze opleiding kun je subsidie aanvragen via het STAP-budget.Dit is een heerlijke zen- en verwendag voor iedereen. 
Eenvoudige zachte massagetechnieken in de ochtend helpen je helemaal te ontspannen en bereiden je voor op de vlindermassage in de middag. 
Dit is een diep transformerende massage op de rug, makkelijk toepasbaar door en voor iedereen. 
Met zachte technieken op de rug worden organen, spieren en zenuwen gestimuleerd waardoor oude spanningen en blokkades kunnen loslaten.
Door de transformatie kom je dichter bij jezelf, voel je je meer in balans en zo licht als een vlinder.

VlinderFoto voor Website 400.jpg

Alles wat je hebt geleerd krijg je mee naar huis in een duidelijk cursusboekje en na afloop van de cursusdag ontvangt iedereen een certificaat.
Deze cursus kan een mooie en bijzondere aanvulling zijn voor jouw massagepraktijk.

De cursus wordt gegeven door Wim Hermans en duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

Deze cursus is geaccrediteerd door de GRO en de KTNO onder nummer K10309, de NVST, door de VIV en door de BATC en door de CAT, CAT-vergoedbaar en de Complementaire Kwaliteitstherapeuten.
SBU opbouw 23 uur, docent contacturen: 7


logo KTNO.jpg     logo nvst.png VIV.png logo BATC.jpg

Wim Hermans.jpg

 

Virusvrije ruimte bij KIOM

Met de investering in een professionele luchtreiniger, de Airfixr, kunnen onze cursisten, docenten en wijzelf opgelucht ademhalen. Ook in de herfst en in de winter wanneer de ramen niet meer de hele dag open kunnen staan. Dit apparaat gaat 24/7 de strijd aan met schadelijke micro-organismen en aerosolen die in de lucht zweven. Vier verschillende technologieën hebben de taak de lucht in onze cursusruimte zo zuiver en gezond mogelijk te houden. Allen met een eigen specialisme zodat de lucht optimaal gezuiverd wordt. Een speciaal fijnstof-filter (F7) verwijdert pollen, uitlaatgassen en grote en kleine stofdeeltjes, waarna de 2 sterke UV-C lampen alle soorten bacteriën, schimmels en virussen (ook Covid-19) uitschakelen. Titaandioxide versterkt de werking van de UV lampen en voordat de schone lucht onze ruimte weer wordt ingebracht, komt deze nog langs een ionisator die negatieve ionen mee naar buiten blaast. Deze geven de lucht de kwaliteit, zoals je de lucht bij een waterval, in het bos of aan de kust ervaart. 

 

Facebook

Kosten?
135 euro per persoon.

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor iedereen. Ervaring is niet nodig. Je oefent op je mede-cursisten.
Wanneer je met een partner of bekende hebt ingeschreven kun je, als je dat wilt, de hele cursus samen werken.

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wanneer?

vr 7 oktober 2022
do 22 december 2022
ma 6 februari 2023

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) je wilt volgen en op welke data.

Annuleren en verzetten

Annuleren

Annuleren is altijd mogelijk. Graag verwijzen wij naar onze Algemene Voorwaarden.

Verzetten

Door privéomstandigheden of door ziekte kan een cursus of cursusdag in overleg worden verzet. Tot 4 weken voor de cursus of cursusdag is dit kosteloos. Daarna worden 25 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht. 

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst of vindt 100% restitutie plaats.