VlinderMassage

Deze cursus is ook een onderdeel van de Opleiding Zen Masseur.


Dit is een heerlijke zen- en verwendag voor iedereen. 
Eenvoudige zachte massagetechnieken in de ochtend helpen je helemaal te ontspannen en bereiden je voor op de vlindermassage in de middag. 
Dit is een diep transformerende massage op de rug, makkelijk toepasbaar door en voor iedereen. 
Met zachte technieken op de rug worden organen, spieren en zenuwen gestimuleerd waardoor oude spanningen en blokkades kunnen loslaten.
Door de transformatie kom je dichter bij jezelf, voel je je meer in balans en zo licht als een vlinder.

Ervaringen van cursisten:
"Heerlijk om te geven en om te ontvangen."
"De vlindermassage zelf is vrij eenvoudig. Ik vond het een fijne dag waarbij ik ervaren heb dat minimale aanraking een groots effect kan hebben. Wim heeft de stof prima overgebracht."
"Fijne docent, ruimte voor vragen, duidelijke uitleg, goed ingedeeld qua tijd en handelingen. Fijne sfeer." 
Joy

KIOIM Vlinder Jan van Dongen Foto: Jan van Dongen

Alles wat je hebt geleerd krijg je mee naar huis in een duidelijk cursusboekje en na afloop van de cursusdag ontvangt iedereen een digitaal certificaat van deelname.
Deze cursus kan een mooie en bijzondere aanvulling zijn voor jouw massagepraktijk.

De cursus wordt gegeven door Wim Hermans en duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

Deze cursus is geaccrediteerd door de GRO en de KTNO onder nummer K10309, de NVST, door de VIV en door de BATC en door de CAT, CAT-vergoedbaar en de Complementaire Kwaliteitstherapeuten.
SBU opbouw 23 uur, docent contacturen: 7


logo KTNO.jpg     logo nvst.png VIV.png logo BATC.jpg

Wim Hermans.jpg

 

Virusvrije ruimte bij KIOM

Met de investering in een professionele luchtreiniger, de Airfixr, kunnen onze cursisten, docenten en wijzelf opgelucht ademhalen. Ook in de herfst en in de winter wanneer de ramen niet meer de hele dag open kunnen staan. Dit apparaat gaat 24/7 de strijd aan met schadelijke micro-organismen en aerosolen die in de lucht zweven. Vier verschillende technologieën hebben de taak de lucht in onze cursusruimte zo zuiver en gezond mogelijk te houden. Allen met een eigen specialisme zodat de lucht optimaal gezuiverd wordt. Een speciaal fijnstof-filter (F7) verwijdert pollen, uitlaatgassen en grote en kleine stofdeeltjes, waarna de 2 sterke UV-C lampen alle soorten bacteriën, schimmels en virussen (ook Covid-19) uitschakelen. Titaandioxide versterkt de werking van de UV lampen en voordat de schone lucht onze ruimte weer wordt ingebracht, komt deze nog langs een ionisator die negatieve ionen mee naar buiten blaast. Deze geven de lucht de kwaliteit, zoals je de lucht bij een waterval, in het bos of aan de kust ervaart. 

 

Facebook

Kosten?
150 euro per persoon.

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor iedereen. Ervaring is niet nodig. Je oefent op je mede-cursisten.
Wanneer je met een partner of bekende hebt ingeschreven kun je, als je dat wilt, de hele cursus samen werken.

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wanneer?

ma 4 december 2023 (VOL)
za 2 maart 2024
vr 7 juni 2024
za 19 oktober 2024

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) of opleiding je wilt volgen en op welke data.

Annuleren en verzetten

Annuleren en/of verzetten

Annuleren is altijd mogelijk. Verzetten kan alleen indien er plaats is in de volgende cursus. Graag verwijzen wij voor de kosten van annuleren of verzetten naar onze Algemene Voorwaarden. Let op: dit geldt ook bij ziekte.

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst, of vindt 100% restitutie plaats.