ThaiseYogaMassage

Deze cursus is ook een onderdeel van de Opleiding Zen Masseur.

 

Accreditaties:
KIOM is als instituut aangesloten bij de NRTO
De cursus Thaise Yoga Massage is geaccrediteerd door de KTNO onder nummer K13282, SBU opbouw 49 uur, docent contacturen: 14

Bij de GRO is de cursus Thaise Yoga Massage geaccrediteerd voor 49 SBU (studiebelasting uren) - 2 ECTS en erkend door de CAT en de CAT vergoedbaar

 

 

Wat is Thaise Yoga Massage?
ThaiseYogaMassage is een combinatie van rek en strek-technieken op de meridianen die door de masseur worden uitgevoerd. Massage en Yoga vloeien hier in elkaar over en geven stroming en een diepe ontspanning.
Op een vloeiende  manier wordt er ruimte gecreëerd in fascia, spieren en gewrichten en kunnen opgebouwde blokkades op een zachte manier vrij komen.

 

KIOM ThaiseYogaMassage 400.jpg

 

Op tafel of op de mat?
Oorspronkelijk wordt Thaise Yoga Massage uitgevoerd op een mat of een futon op de grond. Wij hebben ervoor gekozen om je de technieken aan te leren op een massagetafel. 
Daardoor kun je deze technieken makkelijk combineren met je andere massagevormen en is het minder belastend  wanneer je moeite hebt om op de grond te ‘werken’.

Er wordt bij deze massage geen gebruik gemaakt van massageolie en je ligt gekleed op de tafel.
De technieken die je leert zijn nieuwe technieken en komen niet voor in onze andere cursussen.

 

Certificaat en cursusboek
Iedereen krijgt een digitaal certificaat van deelname en een prachtig en duidelijk cursusboek met alle geleerde technieken.

 

Online cursus erbij?
Het is mogelijk om de online module met video's van alle technieken bij de cursus met korting aan te schaffen. Dit kan voor aanvang van de cursus om je al wat extra voor te bereiden en zo meer uit de les te halen.
Kosten 50 euro, toegang onbeperkt. Dus ook in de jaren na afloop van de cursus kun je alles terugkijken.

 

Ervaringen van cursisten:

"Prima cursus. Goede rustige en duidelijke uitleg. Fijn dat er naast de cursusgever nog 2 extra begeleiders waren om bij het oefenen te helpen."

 

Deze cursus wordt gegeven door Femke Lemmens en duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

KIOM Femke Nijmeijer.jpg

 

Virusvrije ruimte bij KIOM

Met de investering in een professionele luchtreiniger, de Airfixr, kunnen onze cursisten, docenten en wijzelf opgelucht ademhalen. Ook in de herfst en in de winter wanneer de ramen niet meer de hele dag open kunnen staan. Dit apparaat gaat 24/7 de strijd aan met schadelijke micro-organismen en aerosolen die in de lucht zweven. Vier verschillende technologieën hebben de taak de lucht in onze cursusruimte zo zuiver en gezond mogelijk te houden. Allen met een eigen specialisme zodat de lucht optimaal gezuiverd wordt. Een speciaal fijnstof-filter (F7) verwijdert pollen, uitlaatgassen en grote en kleine stofdeeltjes, waarna de 2 sterke UV-C lampen alle soorten bacteriën, schimmels en virussen (ook Covid-19) uitschakelen. Titaandioxide versterkt de werking van de UV lampen en voordat de schone lucht onze ruimte weer wordt ingebracht, komt deze nog langs een ionisator die negatieve ionen mee naar buiten blaast. Deze geven de lucht de kwaliteit, zoals je de lucht bij een waterval, in het bos of aan de kust ervaart. 

 

Facebook

Kosten?
260 euro per persoon.
 

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor iedereen die deze massagevorm wil leren. Je oefent op je mede-cursisten.
Wanneer je met een partner of bekende hebt ingeschreven kun je, als je dat wilt, de hele cursus samen werken.

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wanneer?

za 16 en zo 17 maart 2024
do 19 en vr 20 september 2024

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) of opleiding je wilt volgen en op welke data.

Annuleren en verzetten

Annuleren en/of verzetten

Annuleren is altijd mogelijk. Verzetten kan alleen indien er plaats is in de volgende cursus. Graag verwijzen wij voor de kosten van annuleren of verzetten naar onze Algemene Voorwaarden. Let op: dit geldt ook bij ziekte.

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst, of vindt 100% restitutie plaats.