ThaiseYogaMassage

ThaiseYogaMassage is een combinatie van dynamische en interactieve rek en strek technieken die door de masseur worden uitgevoerd. Massage en Yoga vloeien in elkaar over en veroorzaken een welverdiende ontspanning.
Je kunt met een knipoog ook wel zeggen dat het yoga is voor de ‘luiere medemens’, omdat de Yogaoefeningen door de masseur worden uitgevoerd.

Op een vloeiende en ritmische manier wordt er onder andere ruimte gecreëerd in de gewrichten en kan opgebouwde spanning vrij komen.

Oorspronkelijk wordt ThaiseYogaMassage uitgevoerd op een mat of een futon op de grond. Wij hebben er echter voor gekozen om je de technieken aan te leren op een massagetafel. Daardoor kun je deze technieken combineren met andere massagevormen en is het minder belastend voor je wanneer je moeite hebt om op de grond te ‘werken’.

KIOM ThaiseYogaMassage 400.jpg

Er wordt geen gebruik gemaakt van olie en je ligt gekleed op tafel.
De technieken die je leert zijn nieuwe technieken en komen niet voor in onze andere cursussen.

Iedereen krijgt een certificaat van deelname en een cursusboek met alle geleerde technieken. 

Deze cursus wordt gegeven door Frank van der Pal en duurt van 10.00 tot ongeveer 17.00 uur.

frank.jpg

Facebook

Kosten?
​185 euro per persoon.

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor iedereen die wil leren masseren. Je oefent op je mede-cursisten.
Wanneer je met een partner of bekende hebt ingeschreven kun je, als je dat wilt, de hele cursus samen werken.

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wanneer?

do 24 en vr 25 september 2020

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) je wilt volgen en op welke data.

Annuleren en verzetten

Annuleren

Wanneer een cursus, cursusdag of opleiding door de cursist wordt geannuleerd, worden tot 2 weken vóór aanvang van de cursus 50 euro annuleringskosten berekend. Bij annulering in de laatste 2 weken vóór de cursus of cursusdag is het volledige cursusbedrag verschuldigd. Zo ook bij het vroegtijding stoppen met een cursus of een opleiding.

Verzetten

Door privéomstandigheden of door ziekte kan een cursus of cursusdag in overleg worden verzet. Tot 4 weken voor de cursus of cursusdag is dit kosteloos. Van 4 tot 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 25 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht. In de laatste 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 35 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht.

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst of vindt 100% restitutie plaats.

In geval van overmacht (Corona) verwijzen wij naar artikel 12 van onze Algemene voorwaarden.