Shiatsu Onderbeen en VoetMassage

De Shiatsu massagetechnieken op de onderbenen en de voeten hebben een diep ontspannend effect op lichaam en geest. De verschillende drukpunten en andere handgrepen die je daarnaast aanleert, maken dat deze behandeling ook sterk werkt op andere vlakken, zoals reiniging en zuivering van het lichaam.

Daarnaast wordt het hormoonstelsel op diverse manieren in balans gebracht en kan hoofdpijn worden voorkomen/geheeld. De behandeling werkt diep door op aarding en gronding, wat weer helpt om onder alle omstandigheden, dichter bij jezelf te blijven.

Er is nog veel meer wat deze behandeling kan doen, maar dat is vooral afhankelijk van wie jij bent en wat jij nodig hebt. Iedereen is en voelt anders. Iedereen heeft andere dingen nodig, maar ook ieder lichaam reageert anders.

 

KIOM VoetMassage

Uiteindelijk is ontspanning het meest essentieel voor heling op welk gebied dan ook. Ontspanning kan een grote bijdrage leveren aan ieders welzijn.

Geef wanneer je iemand behandelt, je vooral over aan het moment, het zijn en geniet ervan. En wanneer je de behandeling ondergaat probeer dan ook gewoon te zijn en je te laten (aan)raken. Geniet samen van de behandeling. Het meest helende is nog altijd de totale ontspanning. De dwingende gedachten die je lastigvallen zijn dan verdwenen en kosten geen energie meer. Je ervaart een leeg, stil hoofd en alle stress is verdwenen en ook vermoeidheid verdwijnt als sneeuw voor de zon.

 

KIOM Shen Shiatsu.jpg

Tijdens deze cursus krijg je ook uitleg over de 5 elementen.

Shiatsu wordt normaliter op een matje of een futon op de grond uitgevoerd.
Wij leren je in deze cursus hoe je de technieken kunt uitvoeren wanneer je gebruik maakt van een massagetafel.
De technieken die je leert zijn nieuwe technieken en komen niet voor in onze andere cursussen.

Iedereen krijgt een certificaat van deelname en een cursusboek met alle geleerde technieken.

Deze cursus wordt gegeven door Wim Hermans op avonden van 20.00 tot 22.30 uurWim Hermans.jpg

 

Virusvrije ruimte bij KIOM

Met de investering in een professionele luchtreiniger, de Airfixr, kunnen onze cursisten, docenten en wijzelf opgelucht ademhalen. Ook in de herfst en in de winter wanneer de ramen niet meer de hele dag open kunnen staan. Dit apparaat gaat 24/7 de strijd aan met schadelijke micro-organismen en aerosolen die in de lucht zweven. Vier verschillende technologieën hebben de taak de lucht in onze cursusruimte zo zuiver en gezond mogelijk te houden. Allen met een eigen specialisme zodat de lucht optimaal gezuiverd wordt. Een speciaal fijnstof-filter (F7) verwijdert pollen, uitlaatgassen en grote en kleine stofdeeltjes, waarna de 2 sterke UV-C lampen alle soorten bacteriën, schimmels en virussen (ook Covid-19) uitschakelen. Titaandioxide versterkt de werking van de UV lampen en voordat de schone lucht onze ruimte weer wordt ingebracht, komt deze nog langs een ionisator die negatieve ionen mee naar buiten blaast. Deze geven de lucht de kwaliteit, zoals je de lucht bij een waterval, in het bos of aan de kust ervaart. 

 

 

Facebook

Kosten?
67 euro per persoon.

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor iedereen die meer wil weten over Shiatsu of gewoon een interessante zomercursus wil volgen.
Je oefent op je mede-cursisten.
Wanneer je met een partner of bekende hebt ingeschreven kun je, als je dat wilt, de hele cursus samen werken.

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wanneer?

ma 8 november 2021 (avond)
vr 28 januari 2022 (avond)
vr 17 juni 2022
ma 19 september 2022
ma 19 december 2022

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) je wilt volgen en op welke data.

Annuleren en verzetten

Annuleren

Wanneer een cursus, cursusdag of opleiding door de cursist wordt geannuleerd, worden tot 2 weken vóór aanvang van de cursus 50 euro annuleringskosten berekend. Bij annulering in de laatste 2 weken vóór de cursus of cursusdag is het volledige cursusbedrag verschuldigd. Zo ook bij het vroegtijding stoppen met een cursus of een opleiding.

Verzetten

Door privéomstandigheden of door ziekte kan een cursus of cursusdag in overleg worden verzet. Tot 4 weken voor de cursus of cursusdag is dit kosteloos. Van 4 tot 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 25 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht. In de laatste 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 35 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht.

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst of vindt 100% restitutie plaats.

In geval van overmacht (Corona) verwijzen wij naar artikel 12 van onze Algemene voorwaarden.