Lomi Lomi 1 en 2

Deze cursussen zijn ook een onderdeel van de Opleiding Lomi Lomi Wellness Masseur.
Voor deze opleiding kun je subsidie aanvragen via het STAP-budget.
Lomi Lomi betekent liefdevolle aanraking en is een Hawaiiaanse helingsvorm om Lokahi (balans, harmonie en eenheid) te creëren in ons leven.

Verbinding met de natuur, met spirit, met de voorouders, met de windrichtingen, met de heilige ademhaling en met de essentie van creator Ke Akua is van belang.
IMG_0121.jpg

Lomi Lomi 1

Je leert bij KIOM in de cursus Lomi Lomi 1 in twee dagen een Lomi Lomi massage geven (1,5 uur) op zowel de achterzijde als de voorzijde van het lichaam. De massage is aangepast naar het Nederlandse klimaat, je ligt wat vaker lekker toegedekt. Zo kun je de behandeling zomer en winter aan jouw klanten aanbieden.

Deze cursus is voor sport- en ontspannings masseurs en massagetherapeuten met ervaring. Naast de theoretische kennis, leer je veel nieuwe technieken en de wat meer gecompliceerde strijkingen, dus ruime ervaring met oliemassage is echt een must. Afstemmen, veiligheid en warmte bieden zijn belangrijke aandachtspunten in de lessen bij KIOM. Je leert bij Lomi Lomi volgens Hawaiiaanse gebruiken de Flying Dance, Pule (gebed) en het werken met de Ha-Breath en met intentie. Je ontvangt tijdens de cursus een prachtig lesboek met de geschiedenis, de Hawaiiaanse taal met een Hawaiiaanse woordenlijst, de Flying Dance Meditatie, ademhaling en intentie, het gebed, contra-indicaties, tips en energetische hygiëne, plus alle 40 technieken in foto’s en met duidelijke uitleg. Bovendien krijg je als je dat wilt voor 50 euro extra, toegang tot de online cursus omgeving van Lomi Lomi 1, zodat je alles nog eens rustig terug kunt kijken en mee kunt masseren met de video's.

Je dient voor deze cursus een speciaal oliebestendig hoeslaken en hoofdsteunhoesje aan te schaffen. Je kunt deze als set van goede kwaliteit bij ons kopen op de dag van de cursus voor 45,95 euro.
Let op dat je geen tweedehands of oudere producten gebruikt. Er kunnen haarscheurtjes in zitten waardoor olie lekt en de massagetafels kunnen beschadigen.
Om toe te dekken gebruiken we een grote sarong. 
Je kunt deze in verschillende kleuren en patronen ook bij ons aanschaffen voor 27,95 euro, de maat is 1,15m x 2,10m 

Iedereen krijgt een digitaal certificaat van deelname.

Deze cursus is HBO geaccrediteerd door de GRO en de KTNO  en erkend door de NVST, de VIV en de FAGT en door de CAT, CAT-vergoedbaar en de Complementaire Kwaliteitstherapeuten en de BATC.
 

IMG_3093.jpg
 

Lomi Lomi 2

Voor Lomi Lomi 2 kun je je alleen inschrijven wanneer je Lomi Lomi 1 bij KIOM hebt gevolgd. Bij de Lomi Lomi 2 gaan we dieper in op de wijsheden uit de Huna, de Hawaiian values, en de Ho'oponopono. Je leert daarnaast veel nieuwe technieken die samen wederom een behandeling vormen van 1,5 uur op de voor- en achterzijde van het lichaam.

Je ontvangt tijdens deze cursus ook een prachtig lesboek met een korte herhaling van de belangrijkste principes: de Flying Dance Meditatie, de Ha-Breath en intentie, het gebed, contra-indicaties, tips en energetische hygiëne. Daarnaast een uitleg over de wijsheden uit de Huna, prachtige verhalen aan de hand van de Hawaiian values en het Ho'oponopono ritueel, plus alle 40 nieuwe technieken in foto’s en met duidelijke uitleg. Bovendien krijg je als je dat wilt voor 50 euro extra, toegang tot de online cursus omgeving van Lomi Lomi 2, zodat je alles nog eens rustig terug kunt kijken en mee kunt masseren met de video's.

Iedereen krijgt een certificaat van deelname.

Deze cursus wordt gegeven door Natascha van Kessel en duurt elke dag van 10.00 tot 17.00 uur.

Deze cursus is HBO geaccrediteerd door de GRO en de KTNO  en erkend door de NVST, de VIV en de FAGT en door de CAT, CAT-vergoedbaar en de Complementaire Kwaliteitstherapeuten en de BATC.
logo KTNO.jpg                 

Natascha.jpg   

 

Virusvrije ruimte bij KIOM

Met de investering in een professionele luchtreiniger, de Airfixr, kunnen onze cursisten, docenten en wijzelf opgelucht ademhalen. Ook in de herfst en in de winter wanneer de ramen niet meer de hele dag open kunnen staan. Dit apparaat gaat 24/7 de strijd aan met schadelijke micro-organismen en aerosolen die in de lucht zweven. Vier verschillende technologieën hebben de taak de lucht in onze cursusruimte zo zuiver en gezond mogelijk te houden. Allen met een eigen specialisme zodat de lucht optimaal gezuiverd wordt. Een speciaal fijnstof-filter (F7) verwijdert pollen, uitlaatgassen en grote en kleine stofdeeltjes, waarna de 2 sterke UV-C lampen alle soorten bacteriën, schimmels en virussen (ook Covid-19) uitschakelen. Titaandioxide versterkt de werking van de UV lampen en voordat de schone lucht onze ruimte weer wordt ingebracht, komt deze nog langs een ionisator die negatieve ionen mee naar buiten blaast. Deze geven de lucht de kwaliteit, zoals je de lucht bij een waterval, in het bos of aan de kust ervaart. 

 

Facebook

Kosten?
230 euro per persoon per tweedaagse cursus.
 

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor iedereen die ervaring heeft met masseren. 

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wanneer?

Lomi 1: di 6 en wo 7 juni 2023
Lomi 2: za 1 en zo 2 juli 2023
Lomi 1: za 9 en zo 10 september 2023
Lomi 2: do 9 en vr 10 november 2023
Lomi 1: do 26 en vr 27 oktober 2023
Lomi 2: za 16 en zo 17 december 2023

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) of opleiding je wilt volgen en op welke data.

Annuleren en verzetten

Annuleren en/of verzetten

Annuleren is altijd mogelijk. Verzetten kan alleen indien er plaats is in de volgende cursus. Graag verwijzen wij voor de kosten van annuleren of verzetten naar onze Algemene Voorwaarden. Let op: dit geldt ook bij ziekte.

Let op! Iedereen die via het Stap-budget een opleiding volgt dient 80% van deze opleiding ook daadwerkelijk gevolgd te hebben. Lukt dit niet dan moet de verkregen subsidie door de cursist aan het UWV worden terugbetaald. Vragen hieromtrent kunnen alleen door het UWV beantwoord worden.
 

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst of vindt 100% restitutie plaats.