KinderMassage

Voor alle moeders en vaders met eigen kinderen én voor masseurs die graag KinderMassage in hun praktijk willen aanbieden.

KIOM KinderMassage

De cursus KinderMassage is specifiek bedoelt voor kinderen van ongeveer 4 t/m 12 jaar. Er wordt veel aandacht gegeven aan het speelse element tijdens de massage. Technieken met namen als de Hamburger, Aapjes vlooien, Beestjes raden, de Indianentrommel, de ZachteOceaanWind en Voeten flapper-wapperen geven al aan dat de fantasie van de kinderen tijdens deze massage wordt geprikkeld. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan muziek, licht, geur en kleuren En uiteraard is er extra veel aandacht voor een veilige setting tijdens de massage van kinderen.

Tijdens de cursus zijn er geen kinderen aanwezig, je oefent op je medecursisten.

Deze cursus wordt gegeven door Femke Lemmens en duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

Deze cursus is MBO geaccrediteerd door de KTNO onder nummer K10302, door de BATC en door de NVST.

logo KTNO.jpg     logo BATC.jpg      logo nvst.png


Femke Lemmens.jpg

Facebook

Kosten?
125 euro per persoon.

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor ouders die hun eigen kinderen graag willen masseren. Ervaring is niet vereist.
Daarnaast is deze cursus ook geschikt voor masseurs die graag KinderMassage willen aanbieden in hun eigen praktijk.

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wanneer?

do 16 mei 2019
do 5 september 2019

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) je wilt volgen en op welke data.

Annuleren en verzetten

Annuleren

Wanneer een cursus, cursusdag of opleiding door de cursist wordt geannuleerd, worden tot 2 weken vóór aanvang van de cursus 50 euro annuleringskosten berekend. Bij annulering in de laatste 2 weken vóór de cursus of cursusdag is het volledige cursusbedrag verschuldigd. Zo ook bij het vroegtijding stoppen met een cursus of een opleiding.

Verzetten

Door privéomstandigheden of door ziekte kan een cursus of cursusdag in overleg worden verzet. Tot 4 weken voor de cursus of cursusdag is dit kosteloos. Van 4 tot 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 25 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht. In de laatste 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 35 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht.

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst of vindt 100% restitutie plaats.