Karakterstructuren en Massage

Deze cursus is los te volgen als bijscholing voor masseurs, maar is ook een onderdeel van de Opleiding Holistisch Masseur.

Tijdens deze dagcursus leer je om je behandelingen nog veel meer af te kunnen stemmen aan de hand van de karakterstructuren. In de ochtend leer je alles over de verschillende structuren en in de middag gaan we een massage uitwisselen die helemaal is afgestemd op de persoon en het moment.

Iedereen krijgt een digitaal certificaat van deelname en een cursusboek met uitleg van de karakterstructuren en hoe je daar in je behandelingen rekening mee kunt houden.

 

Ervaringen van cursisten:

"Ik heb bij KIOM de Opleiding Holistisch Masseur gevolgd. Deze opleiding bestond uit verschillende lessen waaronder Karakterstructuren en massage. Het was een boeiende les. Heel fijn hoe Femke aan de hand van voorbeelden en foto’s van tekeningen ons mee nam in de beschrijvingen van wat lichaamsbouw en lichaamshouding allemaal kan vertellen over bepaalde karaktereigenschappen die daarbij horen.
Leuk om tijdens de les naar jezelf en jouw karakterstructuur te kijken. Ik vond het een leuke boeiende les. "
 Marieke

"Het was een interessante dag met een hoop inzichten over hoe typen karakterstructuren te herkennen. Waardevol, omdat ieder mens anders is en de karakterstructuren handvatten bieden voor de beste benadering als masseur/pulser. De lesstof is compact en duidelijk, wat het denk ik zo toegankelijk mogelijk maakt. Er is m.i. uiteraard nog wel een leercurve in de praktijk, om zoveel mogelijk van de specifieke kenmerken te kennen en goed te leren herkennen. Al met al een nuttige cursusdag! "  Paul

 

Fotolia_46940975_M.jpg

 

Deze training duurt van 10.00 tot 17.00 uur en wordt gegeven door Rob Nijmeijer, Femke Lemmens of Aleida Smits


  Rob Nijmeijer.jpg   KIOM Femke Nijmeijer.jpg   Foto Aleida.jpg

 

Virusvrije ruimte bij KIOM

Met de investering in een professionele luchtreiniger, de Airfixr, kunnen onze cursisten, docenten en wijzelf opgelucht ademhalen. Ook in de herfst en in de winter wanneer de ramen niet meer de hele dag open kunnen staan. Dit apparaat gaat 24/7 de strijd aan met schadelijke micro-organismen en aerosolen die in de lucht zweven. Vier verschillende technologieën hebben de taak de lucht in onze cursusruimte zo zuiver en gezond mogelijk te houden. Allen met een eigen specialisme zodat de lucht optimaal gezuiverd wordt. Een speciaal fijnstof-filter (F7) verwijdert pollen, uitlaatgassen en grote en kleine stofdeeltjes, waarna de 2 sterke UV-C lampen alle soorten bacteriën, schimmels en virussen (ook Covid-19) uitschakelen. Titaandioxide versterkt de werking van de UV lampen en voordat de schone lucht onze ruimte weer wordt ingebracht, komt deze nog langs een ionisator die negatieve ionen mee naar buiten blaast. Deze geven de lucht de kwaliteit, zoals je de lucht bij een waterval, in het bos of aan de kust ervaart. 

 

Facebook

Kosten?
150 euro per persoon.

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor iedereen.

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wanneer?

ma 13 mei 2024 (vrouwengroep)
za 22 juni 2024
zo 1 december 2024

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) of opleiding je wilt volgen en op welke data.

Annuleren en verzetten

Annuleren en/of verzetten

Annuleren is altijd mogelijk. Verzetten kan alleen indien er plaats is in de volgende cursus. Graag verwijzen wij voor de kosten van annuleren of verzetten naar onze Algemene Voorwaarden. Let op: dit geldt ook bij ziekte.

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst, of vindt 100% restitutie plaats.