Holistic Pulsing Verdieping

​Als je de cursus Holistic Pulsing gevolgd hebt, ben je er vast al achter gekomen dat je tijdens het pulsen heel goed kunt voelen waar blokkades zitten in het lichaam. Ook als je zelf op de tafel ligt voel je vaak precies waar het stroomt en waar het stagneert. 
In deze Verdiepingscursus gaan we je laten zien en laten ervaren wat je als Pulser kunt doen als je zo’n blokkade tegenkomt.

Naast veel nieuwe Pulstechnieken, leer je hoe je aan je cliënt de juiste vragen kunt stellen om zo samen te komen tot een diepe bewustwording en gewaarwording van het lichaam.
Naast Pulsen en specifieke vraagtechnieken, werken we ook met mobilisaties om de cliënt uit te nodigen tot het loslaten van (soms al heel oude) spanningspatronen.

Deze cursus is een vervolg én een verdieping op de cursus Holistic Pulsing

Het is noodzakelijk om de cursus Holistic Pulsing gevolgd te hebben, zodat je de basistechnieken beheerst.
Bij deze massagevorm lig je gekleed op de massagetafel. 

Deze cursus wordt gegeven door Rob Nijmeijer en duurt elke dag van 10.00 tot 17.00 uur.

Deze cursus is HBO geaccrediteerd door de KTNO onder nummer K10297 door de NVST, door de BATC, door de VVET, door de VIV en door de VBAG.

logo KTNO.jpg  logo nvst.png   logo BATC.jpg    VVETVIV.pnglogo VBAG.jpg

Rob Nijmeijer.jpg

Facebook

Kosten?
185 euro per persoon.

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor iedereen die de cursus Holistic Pulsing heeft gevolgd en meer wil leren over blokkades in het menselijk lichaam en hoe daarmee om te gaan.
Omdat we tijdens de cursus op elkaar oefenen krijg je daarnaast ook inzicht in je eigen lichaam en kun je oude patronen en blokkades opsporen en uitnodigen tot loslaten.
Een kadootje aan jezelf dus. 

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wanneer?

za 10 en zo 11 oktober 2020

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) je wilt volgen en op welke data.

Annuleren en verzetten

Annuleren

Wanneer een cursus, cursusdag of opleiding door de cursist wordt geannuleerd, worden tot 2 weken vóór aanvang van de cursus 50 euro annuleringskosten berekend. Bij annulering in de laatste 2 weken vóór de cursus of cursusdag is het volledige cursusbedrag verschuldigd. Zo ook bij het vroegtijding stoppen met een cursus of een opleiding.

Verzetten

Door privéomstandigheden of door ziekte kan een cursus of cursusdag in overleg worden verzet. Tot 4 weken voor de cursus of cursusdag is dit kosteloos. Van 4 tot 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 25 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht. In de laatste 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 35 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht.

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst of vindt 100% restitutie plaats.

In geval van overmacht (Corona) verwijzen wij naar artikel 12 van onze Algemene voorwaarden.