Holistic Pulsing Verdieping

Deze cursus is ook een onderdeel van de Opleiding Holistisch Masseur.

Als je de cursus Holistic Pulsing gevolgd hebt, ben je er vast al achter gekomen dat je tijdens het pulsen heel goed kunt voelen waar blokkades zitten in het lichaam. Ook als je zelf op de tafel ligt voel je vaak precies waar het stroomt en waar het stagneert. 
In deze Verdiepingscursus gaan we je laten zien en laten ervaren wat je als Pulser kunt doen als je zo’n blokkade tegenkomt.

Naast veel nieuwe Pulstechnieken, leer je hoe je aan je cliënt de juiste vragen kunt stellen om zo samen te komen tot een diepe bewustwording en gewaarwording van het lichaam. Je bent in deze cursus dus meer therapeutisch bezig.
Naast Pulsen en specifieke vraagtechnieken, werken we ook met mobilisaties om de cliënt uit te nodigen tot het loslaten van (soms al heel oude) spanningspatronen.

Deze cursus is een vervolg én een verdieping op de cursus Holistic Pulsing

Het is noodzakelijk om de cursus Holistic Pulsing gevolgd te hebben, zodat je de basistechnieken beheerst.
Bij deze massagevorm lig je gekleed op de massagetafel. We gaan ook veel wisselen, zodat je met meerdere cursisten oefent.

Iedereen krijgt een digitaal certificaat van deelname en een cursusboek met alle geleerde technieken in tekst en met foto's. Het is mogelijk om de online video met alle technieken bij de cursus met korting aan te schaffen. Kosten 50 euro, toegang onbeperkt.

Deze cursus wordt gegeven door Rob Nijmeijer of Femke Lemmens en duurt elke dag van 10.00 tot 17.00 uur.

Ervaringen van cursisten:
"Rob legt heel goed en rustig uit, laat daarbij veel ruimte voor de cursisten zonder de regie weg te geven. Het voordoen van de oefeningen en het vervolgens stapsgewijs nadoen, maken voor mij het leereffect enorm hoog. Echt top! " Lianne Lucas-Schouten 

"Het ongedwongen karakter en de vele praktische tips maakten dat de dagen omvlogen. Rob heeft veel kennis en ervaring en is een prettige spreker om naar te luisteren. Er is voldoende ruimte voor uitleg, vragen en humor. Met name het oefenen met elkaar en het uitwisselen van ervaringen zijn erg leerzaam. Ik kijk uit naar het vervolg van de opleiding Holistisch Masseur." Desiré

"Intens maar heel leerzaam! Fijne nieuwe technieken geleerd en een veilige ruimte om je eigen innerlijke proces aan te kunnen gaan. Al met al een heel geslaagd weekend :)"  Rudy

"Goede verdieping op de basiscursus. Weer nieuwe technieken aangeleerd en met name de specifieke pulsing voor de schouders en nek kan ik toepassen." Anoniem

" Het was een heel fijn weekend. veel geleerd in een veilige omgeving met een hele fijne groep mensen." Wendy

"Super interessant, leerzaam, en duidelijke. Ik ben dankbaar voor alles wat ik heb geleerd en de super mooie collega's." Cecilia

"Vooral leerzaam en de instructies van Rob zijn helder en duidelijk. De video's en uitleg later nog kunnen terugkijken is daarbij een waardevolle toevoeging." Paul 


Deze cursus is geaccrediteerd door de GRO en de KTNO onder nummer K10297 door de NVST, de BATC, de VVET, de VIV , de VBAG en door de CAT, CAT-vergoedbaar en Complementaire Kwaliteitstherapeuten

logo KTNO.jpg  logo nvst.png   logo BATC.jpg    VVETVIV.pnglogo VBAG.jpg

Rob Nijmeijer.jpg KIOM Femke Nijmeijer.jpg

 

Virusvrije ruimte bij KIOM

Met de investering in een professionele luchtreiniger, de Airfixr, kunnen onze cursisten, docenten en wijzelf opgelucht ademhalen. Ook in de herfst en in de winter wanneer de ramen niet meer de hele dag open kunnen staan. Dit apparaat gaat 24/7 de strijd aan met schadelijke micro-organismen en aerosolen die in de lucht zweven. Vier verschillende technologieën hebben de taak de lucht in onze cursusruimte zo zuiver en gezond mogelijk te houden. Allen met een eigen specialisme zodat de lucht optimaal gezuiverd wordt. Een speciaal fijnstof-filter (F7) verwijdert pollen, uitlaatgassen en grote en kleine stofdeeltjes, waarna de 2 sterke UV-C lampen alle soorten bacteriën, schimmels en virussen (ook Covid-19) uitschakelen. Titaandioxide versterkt de werking van de UV lampen en voordat de schone lucht onze ruimte weer wordt ingebracht, komt deze nog langs een ionisator die negatieve ionen mee naar buiten blaast. Deze geven de lucht de kwaliteit, zoals je de lucht bij een waterval, in het bos of aan de kust ervaart. 

 

Facebook

Kosten?
260 euro per persoon.

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor iedereen die de cursus Holistic Pulsing heeft gevolgd en meer wil leren over blokkades in het menselijk lichaam en hoe daarmee om te gaan.
Omdat we tijdens de cursus op elkaar oefenen krijg je daarnaast ook inzicht in je eigen lichaam en kun je oude patronen en blokkades opsporen en uitnodigen tot loslaten.
Een kadootje aan jezelf dus. 

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wanneer?

ma 25 maart en ma 15 april 2024 (vrouwen)
za 1 en zo 2 juni 2024
za 16 en zo 17 november 2024

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) of opleiding je wilt volgen en op welke data.

Annuleren en verzetten

Annuleren en/of verzetten

Annuleren is altijd mogelijk. Verzetten kan alleen indien er plaats is in de volgende cursus. Graag verwijzen wij voor de kosten van annuleren of verzetten naar onze Algemene Voorwaarden. Let op: dit geldt ook bij ziekte.

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst, of vindt 100% restitutie plaats.