Holistic Pulsing Verdieping

Deze cursus is ook een onderdeel van de Opleiding Holistisch Masseur.

Pulsen en blokkades in het lichaam
Als je de cursus Holistic Pulsing hebt gevolgd, ben je er vast al achter gekomen dat je tijdens het pulsen heel goed kunt voelen waar blokkades zitten in het lichaam. Ook als je zelf op de tafel ligt voel je vaak precies waar het stroomt en waar het stagneert. 

 

Wat leer je?
In deze Verdieping Holistic Pulsing gaan we je laten zien en laten ervaren wat je als Pulser kunt doen, wanneer je een blokkade tegenkomt. Naast veel nieuwe fijne Pulstechnieken, leer je hoe je aan je cliënt de juiste vragen kunt stellen om zo samen te komen tot een diepe bewustwording en gewaarwording van het lichaam. Je bent in deze cursus dus meer therapeutisch bezig.
Naast Pulsen en specifieke vraagtechnieken, werken we ook met mobilisaties om de cliënt uit te nodigen tot het loslaten van (soms al heel oude) spanningspatronen.

 

Voor wie?
Deze cursus is een vervolg én een verdieping op de cursus Holistic Pulsing.
Het is noodzakelijk om de cursus Holistic Pulsing gevolgd te hebben, zodat je de basistechnieken beheerst.

Achtergrond water AdobeStock_206118103.jpeg

Ervaringen van cursisten:

  • "Rob legt heel goed en rustig uit, laat daarbij veel ruimte voor de cursisten zonder de regie weg te geven. Het voordoen van de oefeningen en het vervolgens stapsgewijs nadoen, maken voor mij het leereffect enorm hoog. Echt top! " Lianne Lucas-Schouten 
  • "Het ongedwongen karakter en de vele praktische tips maakten dat de dagen omvlogen. Rob heeft veel kennis en ervaring en is een prettige spreker om naar te luisteren. Er is voldoende ruimte voor uitleg, vragen en humor. Met name het oefenen met elkaar en het uitwisselen van ervaringen zijn erg leerzaam. Ik kijk uit naar het vervolg van de opleiding Holistisch Masseur." Desiré
  • "Intens maar heel leerzaam! Fijne nieuwe technieken geleerd en een veilige ruimte om je eigen innerlijke proces aan te kunnen gaan. Al met al een heel geslaagd weekend :)"  Rudy
  • "Goede verdieping op de basiscursus pulsen. Weer nieuwe technieken aangeleerd en met name de specifieke pulsing voor de schouders en nek kan ik toepassen." Anoniem
  • " Het was een heel fijn weekend. Veel geleerd in een veilige omgeving met een hele fijne groep mensen." Wendy
  • "Super interessant, leerzaam, en duidelijk. Ik ben dankbaar voor alles wat ik heb geleerd en de super mooie collega's." Cecilia
  • "Vooral leerzaam en de instructies van Rob zijn helder en duidelijk. De video's en uitleg later nog kunnen terugkijken is daarbij een waardevolle toevoeging." Paul 

 

Laagdrempelig
Bij de Verdieping Holistic Pulsing werken we niet met olie en lig je gekleed op de massagetafel.
We pulsen in de buikligging, rugligging en zijligging. Het hele lichaam, soms alleen de benen of armen, maar ook op de chakra's.

 

Cursusboek en certificaat
Iedereen krijgt een digitaal certificaat van deelname en een duidelijk cursusboek met foto's en uitleg bij alle geleerde technieken. Het is mogelijk om de online video met alle technieken bij de cursus met korting aan te schaffen: Kosten 50 euro, toegang onbeperkt (geef dit bij inschrijving even aan, dan maken we het in orde).
 

Wil je meteen al beginnen? Dat kan ook:
Het is mogelijk om naast de live cursuus, de online module met video's van alle technieken van de Verdieping Holistic Pulsing met korting aan te schaffen. Voordeel is dat je meteen kunt beginnen en je eventueel dus al kunt voorbereiden op de live les. Tijdens de les kun je dan al meteen veel meer de puntjes op de i zetten. Kosten voor de online module naast de live cursusdagen zijn 50 euro en de toegang is onbeperkt. Wanneer je van deze optie gebruik wilt maken, kun je dat aangeven bij je inschrijving of later tijdens of na de les.

 

Online cursus
Deze cursus is ook volledig online in je eigen tijd te volgen. Het kan een voordeel zijn wanneer je ver weg woont of bijvoorbeeld door mantelzorg of kinderen gebonden bent aan huis. Ook voor mensen die om de een of andere reden zelf niet gemasseerd kunnen of willen worden is de online module vaak een uitkomst, maar kijk even goed of het een manier van leren is die bij je past. Voor meer info klik je hier.

 

Docenten
Deze cursus wordt gegeven door Rob Nijmeijer, Femke Lemmens, of door Iris van Wessel  en duurt elke dag van 10.00 tot ongeveer 17.00 uur.

Deze cursus is geaccrediteerd door de GRO en de KTNO onder nummer K10297 door de NVST, de BATC, de VVET, de VIV , de VBAG en door de CAT, CAT-vergoedbaar en Complementaire Kwaliteitstherapeuten

logo KTNO.jpg  logo nvst.png   logo BATC.jpg    VVETVIV.pnglogo VBAG.jpg

Rob Nijmeijer.jpg KIOM Femke Nijmeijer.jpg Iris van Wessel

 

Virusvrije ruimte bij KIOM

Met de investering in een professionele luchtreiniger, de Airfixr, kunnen onze cursisten, docenten en wijzelf opgelucht ademhalen. Ook in de herfst en in de winter wanneer de ramen niet meer de hele dag open kunnen staan. Dit apparaat gaat 24/7 de strijd aan met schadelijke micro-organismen en aerosolen die in de lucht zweven. Vier verschillende technologieën hebben de taak de lucht in onze cursusruimte zo zuiver en gezond mogelijk te houden. Allen met een eigen specialisme zodat de lucht optimaal gezuiverd wordt. Een speciaal fijnstof-filter (F7) verwijdert pollen, uitlaatgassen en grote en kleine stofdeeltjes, waarna de 2 sterke UV-C lampen alle soorten bacteriën, schimmels en virussen (ook Covid-19) uitschakelen. Titaandioxide versterkt de werking van de UV lampen en voordat de schone lucht onze ruimte weer wordt ingebracht, komt deze nog langs een ionisator die negatieve ionen mee naar buiten blaast. Deze geven de lucht de kwaliteit, zoals je de lucht bij een waterval, in het bos of aan de kust ervaart. 

 

Facebook

Kosten?
260 euro per persoon.

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor iedereen die de cursus Holistic Pulsing heeft gevolgd en meer wil leren over blokkades in het menselijk lichaam en hoe daarmee om te gaan.
Omdat we tijdens de cursus op elkaar oefenen krijg je daarnaast ook inzicht in je eigen lichaam en kun je oude patronen en blokkades opsporen en uitnodigen tot loslaten.
Een kadootje aan jezelf dus. 

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wanneer?

ma 25 maart en ma 15 april 2024 (vrouwen)
za 1 en zo 2 juni 2024
za 16 en zo 17 november 2024

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) of opleiding je wilt volgen en op welke data.

Annuleren en verzetten

Annuleren en/of verzetten

Annuleren is altijd mogelijk. Verzetten kan alleen indien er plaats is in de volgende cursus. Graag verwijzen wij voor de kosten van annuleren of verzetten naar onze Algemene Voorwaarden. Let op: dit geldt ook bij ziekte.

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst, of vindt 100% restitutie plaats.