GezichtsMassage

Deze cursus is ook een onderdeel van de Opleiding Lomi Lomi Wellness Masseur.


Onze gezichtsmassage is een combinatie van beproefde technieken uit de oosterse en de westerse massagewereld.

Een gezichtsmassage geeft natuurlijk een heerlijk ontspannen gevoel. Maar er is meer! Eén van de resultaten van een KIOM GezichtsMassage is een verbeterde huidconditie. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en na de behandeling zijn er minder sporen te zien van stress, vermoeidheid, spanning en zorgen. Deze gezichtsmassage kan een goede preventie zijn tegen rimpelvorming. Ook hoofdpijnklachten kunnen afnemen en verdwijnen zelfs vaak.

KIOM GezichtsMassage

We leren je tijdens deze cursus van één dag nieuwe effleurages (strijkingen), petrissages (knedingen), Shiatsutechnieken (drukpuntmassage) en nog een aantal zeer specifieke technieken op het gezicht, op de schedel, in de nek en op de schouders. Alle technieken worden op een rustige en niet belastende manier uitgevoerd.

De KIOM GezichtsMassage is uitstekend te combineren met elke andere massagevorm aangezien we de technieken aan de massagetafel uitvoeren. De technieken die je leert zijn nieuwe technieken en komen niet voor in onze andere cursussen.

We werken met speciaal voor en door KIOM samengestelde gezichtsoliën van Volatile: PUUR, ZACHT en MOOI.

Gezichtsolie-.jpg

Iedereen krijgt een digitaal certificaat van deelname en een cursusboek met alle geleerde technieken in tekst en met foto's.

Ervaringen van cursisten: 
"Ik vond het een mooie en leerzame cursus. Erg veel handelingen komen er in voor, dus keuze genoeg om het in je eigen massage te verwerken. Ik heb er veel aan gehad. Bedankt!"  Samantha

"Weer aan een fijne cursus deelgenomen bij KIOM. Dit keer Gezichtsmassage gegeven door Natascha. Altijd weer een leuke ervaring, met geven en ontvangen. Thanks Natascha voor de fijne, gezellige en leerzame dag."  Bianca van Hoorn

"Altijd weer een heerlijk "thuiskomgevoel" wanneer je de cursuslocatie binnenloopt. Vandaag stond de gezichtsmassage ( gegeven door Femke) op het programma. Goede uitleg en gelegenheid tot vragen stellen. En zoals gebruikelijk veel op elkaar oefenen in verschillende settings. Heerlijke dag en uiteraard een handige "hand-out". Thuis gelijk in mijn eigen massage verweven om deze nog completer te maken. Dank voor de heerlijke dag." Dinie

Deze cursus wordt gegeven door Femke Lemmens of Natascha van Kessel en duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

Deze cursus is geaccrediteerd door de GRO en de  KTNO onder nummer K10305, door de VIV, door de BATC en door de CAT, CAT-vergoedbaar en Complementaire Kwaliteitstherapeuten.
SBU opbouw 19 uur, docent contacturen: 7

logo KTNO.jpg   VIV.png  logo BATC.jpg      logo nvst.png

Docenten:

Deze cursus wordt gegeven door Femke Lemmens, Latoya Rooijakkers of Natascha van Kessel

KIOM Femke Nijmeijer.jpg  

 

Virusvrije ruimte bij KIOM

Met de investering in een professionele luchtreiniger, de Airfixr, kunnen onze cursisten, docenten en wijzelf opgelucht ademhalen. Ook in de herfst en in de winter wanneer de ramen niet meer de hele dag open kunnen staan. Dit apparaat gaat 24/7 de strijd aan met schadelijke micro-organismen en aerosolen die in de lucht zweven. Vier verschillende technologieën hebben de taak de lucht in onze cursusruimte zo zuiver en gezond mogelijk te houden. Allen met een eigen specialisme zodat de lucht optimaal gezuiverd wordt. Een speciaal fijnstof-filter (F7) verwijdert pollen, uitlaatgassen en grote en kleine stofdeeltjes, waarna de 2 sterke UV-C lampen alle soorten bacteriën, schimmels en virussen (ook Covid-19) uitschakelen. Titaandioxide versterkt de werking van de UV lampen en voordat de schone lucht onze ruimte weer wordt ingebracht, komt deze nog langs een ionisator die negatieve ionen mee naar buiten blaast. Deze geven de lucht de kwaliteit, zoals je de lucht bij een waterval, in het bos of aan de kust ervaart. 

 

 

Facebook

Kosten?

150 euro per persoon.
 

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die wil leren masseren. Je oefent op je mede-cursisten.
Wanneer je met een partner of bekende hebt ingeschreven kun je, als je dat wilt, de hele cursus samen werken.

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wanneer?

wo 15 mei 2024
za 14 september 2024
ma 2 december 2024

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) of opleiding je wilt volgen en op welke data.

Annuleren en verzetten

Annuleren en/of verzetten

Annuleren is altijd mogelijk. Verzetten kan alleen indien er plaats is in de volgende cursus. Graag verwijzen wij voor de kosten van annuleren of verzetten naar onze Algemene Voorwaarden. Let op: dit geldt ook bij ziekte.

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst, of vindt 100% restitutie plaats.