Energetische Massage

Deze cursus is ook een onderdeel van de Opleiding Gentle Touch Masseur.

 

In de dagcursus Energetische Massage leer wat energie is en hoe je daar als masseur mee kunt werken. Je leert om chakra’s te testen en uit te balanceren. We gaan het hebben over polariteiten in het lichaam en afstemmen in je behandelingen.

 

Energetische massage AdobeStock_22497637.jpeg

 

Daarnaast krijg je verschillende oefeningen om te aarden en jezelf energetisch te beschermen.

 

Iedereen krijgt na afloop een digitaal certificaat van deelname en een cursusboek met de theorie en alle technieken in tekst en met duidelijke afbeeldingen. 

Je oefent de massage op je medecursisten.

Deze cursus wordt gegeven door Femke Lemmens en duurt van 10.00 tot 17.00 uur.      IMG_6047 2.jpg 

 

Ervaringen van cursisten

"Veel geleerd in 1 dag, fijn lesmateriaal en mooie afwisseling tussen theorie en praktijk. Kleine groep wat erg fijn en veilig voelde. Smaakt naar meer!" Joyce 

 

 

Virusvrije ruimte bij KIOM

Met de investering in een professionele luchtreiniger, de Airfixr, kunnen onze cursisten, docenten en wijzelf opgelucht ademhalen. Ook in de herfst en in de winter wanneer de ramen niet meer de hele dag open kunnen staan. Dit apparaat gaat 24/7 de strijd aan met schadelijke micro-organismen en aerosolen die in de lucht zweven. Vier verschillende technologieën hebben de taak de lucht in onze cursusruimte zo zuiver en gezond mogelijk te houden. Allen met een eigen specialisme zodat de lucht optimaal gezuiverd wordt. Een speciaal fijnstof-filter (F7) verwijdert pollen, uitlaatgassen en grote en kleine stofdeeltjes, waarna de 2 sterke UV-C lampen alle soorten bacteriën, schimmels en virussen (ook Covid-19) uitschakelen. Titaandioxide versterkt de werking van de UV lampen en voordat de schone lucht onze ruimte weer wordt ingebracht, komt deze nog langs een ionisator die negatieve ionen mee naar buiten blaast. Deze geven de lucht de kwaliteit, zoals je de lucht bij een waterval, in het bos of aan de kust ervaart. 

 

Facebook

Kosten?
150 euro per persoon.

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die een Energetische massage wil leren geven. Ervaring is niet vereist.

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wanneer?

do 14 december 2023
wo 24 april 2024
za 7 september 2024

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) of opleiding je wilt volgen en op welke data.

Annuleren en verzetten

Annuleren en/of verzetten

Annuleren is altijd mogelijk. Verzetten kan alleen indien er plaats is in de volgende cursus. Graag verwijzen wij voor de kosten van annuleren of verzetten naar onze Algemene Voorwaarden. Let op: dit geldt ook bij ziekte.

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst, of vindt 100% restitutie plaats.