CuppingMassage

CuppingMassage is een eeuwenoude techniek die al in het oude China toegepast werd. De technieken zijn inmiddels doorontwikkeld en de traditionele glazen cups zijn vervangen door zachte siliconen cups. De technieken die je bij ons leert zorgen ervoor dat er een goede doorbloeding gaat plaatsvinden.

KIOMCupping1.jpg

Afvalstoffen worden sneller afgevoerd, de poriën worden gereinigd en de huid wordt verstevigd. Daarnaast is er ook een duidelijke verbetering van de huid te zien bij striae. Bij onze werkwijze heb je veel minder last van de kenmerkende blauw/rode plekken op je lichaam na een behandeling. Doordat wij met de cups strijkende bewegingen maken en daarbij tevens massageolie gebruiken, blijft het helende effect intact zonder de duidelijk zichtbare effecten van de behandeling. Wij leren je technieken voor het lichaam en voor het gezicht. De technieken die je leert zijn nieuwe technieken en komen niet voor in onze andere cursussen.

KIOMCupping2.jpg

Iedereen krijgt een certificaat van deelname en een cursusboek met alle geleerde technieken.

Deze cursus wordt gegeven door Femke Lemmens en duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

Deze cursus is HBO geaccrediteerd door de KTNO onder nummer K10304, door de VIV, door de BATC, door de VBAG en door de NVST.

logo KTNO.jpg  VIV.png   logo BATC.jpg     logo VBAG.jpg     logo nvst.png

Femke Lemmens.jpg

Facebook

Kosten?
140 euro per persoon, inclusief een cuppingset van 2 bodycups en 2 facialcups. Je kunt dus thuis meteen aan de slag. Tijdens de cursus wordt er op jou gewerkt met jouw eigen cups.
 

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor iedereen die deze massagevorm wil leren. Je oefent op je mede-cursisten.
Wanneer je met een partner of bekende hebt ingeschreven kun je, als je dat wilt, de hele cursus samen werken.

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wanneer?

vr 11 september 2020
wo 9 december 2020

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) je wilt volgen en op welke data.

Annuleren en verzetten

Annuleren

Wanneer een cursus, cursusdag of opleiding door de cursist wordt geannuleerd, worden tot 2 weken vóór aanvang van de cursus 50 euro annuleringskosten berekend. Bij annulering in de laatste 2 weken vóór de cursus of cursusdag is het volledige cursusbedrag verschuldigd. Zo ook bij het vroegtijding stoppen met een cursus of een opleiding.

Verzetten

Door privéomstandigheden of door ziekte kan een cursus of cursusdag in overleg worden verzet. Tot 4 weken voor de cursus of cursusdag is dit kosteloos. Van 4 tot 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 25 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht. In de laatste 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 35 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht.

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst of vindt 100% restitutie plaats.

In geval van overmacht (Corona) verwijzen wij naar artikel 12 van onze Algemene voorwaarden.