5 Elementen BamboeMassage

Tijdens de tweedaagse cursus 5 Elementen BamboeMassage leer je per element een massage van ongeveer drie kwartier.
Je leert de Oosterse elementen, Vuur, Aarde, Metaal, Water en Hout kennen en kunt je massage daarna helemaal afstemmen op wat jouw cliënt nodig heeft.

Zo kun je bijvoorbeeld iemand die moeite heeft met loslaten de Metaal behandeling geven en iemand die veel piekert de behandeling van het element Aarde. Bij veel twijfelen werk je aan Hout, bij moeite met stil worden en dromen aan Water en bij iemand met weinig levenslust aan Vuur. Het zijn heerlijke, ontspannende én stimulerende massages voor het hele lichaam.

KIOM BamboeMassage3  KIOM BamboeMassage5

Met houten of bamboe stokken, een mooie olie en jouw warme handen creëer je een unieke wellness beleving voor lichaam en geest. Je werkt op meridianen, reflexzones, specifieke drukpunten en je leert hoe je giftige stoffen kunt afvoeren en hoe je een slechte bloedsomloop kunt verbeteren. Door de verschillende technieken, zoals effleurages, petrissages, waaieren, fricties, gutsen, cirkelen, rollen en kloppen met de stokken worden de meridianen in balans gebracht en de spieren en de zenuwuiteinden geprikkeld.

Voor de masseur is het fijn om dieper te kunnen werken zonder extra belasting voor vingers, handen en polsen

Alle informatie nog eens van Femke

Je leert tijdens deze tweedaagse cursus hoe je met massagestokken en je handen vijf verschillende behandelingen kunt geven afgestemd op wat nodig is. Natuurlijk krijg je ook informatie over de herkomst van BamboeMassage, de contra-indicaties en hoe je de stokken het beste kunt schoonmaken, maar we zijn deze dagen vooral heerlijk veel aan het masseren. Verder krijg je een duidelijk boekje met foto’s en uitleg en krijg je jouw setje massagestokken mee naar huis.
Je kunt thuis dus direct aan de slag. De 5 Elementen BamboeMassages die je leert zijn als 5 complete en losse behandelingen aan te bieden, maar zijn ook prima te combineren met elkaar en met andere massagevormen.

KIOM BamboeMassage1

 

 

 

 

De cursus wordt gegeven door Femke Lemmens, en duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

Deze cursus is HBO geaccrediteerd door de KTNO onder nummer K10717, door de VIV, door de BATC en door de NVST.

logo KTNO.jpg    VIV.png logo BATC.jpg     logo nvst.png

 

Facebook

Kosten?
270 euro per persoon inclusief massagestokken én de speciale mallets voor het kloppen.

Voor wie?
Massage-ervaring is vereist. Je oefent op je mede-cursisten.

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wanneer?

do 3 en vr 4 september 2020

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) je wilt volgen en op welke data.

Annuleren en verzetten

Annuleren

Wanneer een cursus, cursusdag of opleiding door de cursist wordt geannuleerd, worden tot 2 weken vóór aanvang van de cursus 50 euro annuleringskosten berekend. Bij annulering in de laatste 2 weken vóór de cursus of cursusdag is het volledige cursusbedrag verschuldigd. Zo ook bij het vroegtijding stoppen met een cursus of een opleiding.

Verzetten

Door privéomstandigheden of door ziekte kan een cursus of cursusdag in overleg worden verzet. Tot 4 weken voor de cursus of cursusdag is dit kosteloos. Van 4 tot 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 25 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht. In de laatste 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 35 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht.

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst of vindt 100% restitutie plaats.

In geval van overmacht (Corona) verwijzen wij naar artikel 12 van onze Algemene voorwaarden.