Wendy van de Kerkhof

 Mijn naam is Wendy van de Kerkhof. Ik ben begonnen met masseren toen ik ontdekte wat het lichamelijk en geestelijk met mij deed. Dit wilde ik andere mensen ook laten ervaren. 

Wendy van de Kerkhof 1.jpg  Wendy van de Kerkhof 3.jpg   Wendy van de Kerkhof 2.jpg

 

Na een zoektocht voor een goede opleider kwam ik in 2021 bij KIOM terecht. De keuzes van de verschillende opleidingen, de locatie en de cursus opbouw spraken me ontzettend aan. 

Ik heb in 2021 mijn diploma KIOM Masseur behaald en hier veel verschillende massage technieken geleerd. In 2023 heb ik vervolgens mijn opleiding Master Stoel Masseur behaald. Ook hier weer erg veel geleerd. Complete opleidingen met fijne en ervaren docenten, goede uitleg en voldoende naslagwerk. Ook de online modules zijn top om nog eens terug te kijken. Dit is zeker niet mijn laatste opleiding bij KIOM.

Na de opleiding KIOM Masseur en Master Stoel Masseur bij KIOM te hebben gevolgd vond ik dat ik er klaar voor was om voor mezelf te starten.

In april 2023 ben ik mijn eigen massagepraktijk ‘Muscles & Mind’ begonnen in Helmond. Een goede balans tussen lichaam en geest is belangrijk. Een massage kan hier zeker bij helpen. Door het masseren en aanraken van de Muscles (spieren) ervaar je rust in je Mind (geest). Zo is de naam van mijn praktijk geboren: Muscles & Mind, de kracht van massage. 

Wendy van de Kerkhof 4.jpg   Wendy van de Kerkhof 6.jpg   Wendy van de Kerkhof 5.jpg   

 

Mijn massages zijn een combinatie van verschillende technieken. Ik wil graag mensen helpen om te ontspannen, los te laten en te zijn. Ook mensen met vastzittende spieren help ik middels een wat stevigere massage, om zich zo weer vrijer te kunnen bewegen. Een mooi compliment ontving ik laatst van een klant die ontzettend dankbaar was. Deze persoon had voor het eerst sinds lange tijd een hele nacht zonder pijn door kunnen slapen. Dat is waar ik het voor doe.

Wendy van de Kerkhof

https://www.muscles-en-mind.nl

Muscles & Mind 

De kracht van Massage

 

Facebook