VoetMassage

Op deze avond leren we je een hele mooie ontspannende voetmassage. Met nieuwe technieken die niet voorkomen in onze andere cursussen. Deze technieken zijn prima te combineren met de technieken van elke andere massagecursus. 
Daarnaast is deze cursus natuurlijk ook voor iedereen die nog geen ervaring heeft met masseren en een heerlijke voetmassage wil leren voor familie en bekenden.

KIOM VoetMassage

Deze cursus is aanvullend voor degenen die de VoetReflexMassage al hebben gevolgd of nog gaan volgen. Maar ook voor onze afgestudeerde KIOM Masseurs is het echt een leuke aanvulling.

De cursus wordt gegeven door Femke Lemmens duurt van 13.30 tot 16.00 uur of van 20.00 tot 22.30 uur.
Iedereen krijgt een certificaat van deelname en een cursusboek met alle geleerde technieken.

Deze cursus is MBO geaccrediteerd door de KTNO onder nummer K10316, door de VIV en door de NVST.
SBU opbouw 14 uur, docent contacturen: 2,5

logo KTNO.jpg  VIV.png logo nvst.png

   KIOM Femke Nijmeijer.jpg

      

Virusvrije ruimte bij KIOM

Met de investering in een professionele luchtreiniger, de Airfixr, kunnen onze cursisten, docenten en wijzelf opgelucht ademhalen. Ook in de herfst en in de winter wanneer de ramen niet meer de hele dag open kunnen staan. Dit apparaat gaat 24/7 de strijd aan met schadelijke micro-organismen en aerosolen die in de lucht zweven. Vier verschillende technologieën hebben de taak de lucht in onze cursusruimte zo zuiver en gezond mogelijk te houden. Allen met een eigen specialisme zodat de lucht optimaal gezuiverd wordt. Een speciaal fijnstof-filter (F7) verwijdert pollen, uitlaatgassen en grote en kleine stofdeeltjes, waarna de 2 sterke UV-C lampen alle soorten bacteriën, schimmels en virussen (ook Covid-19) uitschakelen. Titaandioxide versterkt de werking van de UV lampen en voordat de schone lucht onze ruimte weer wordt ingebracht, komt deze nog langs een ionisator die negatieve ionen mee naar buiten blaast. Deze geven de lucht de kwaliteit, zoals je de lucht bij een waterval, in het bos of aan de kust ervaart. 

 

Facebook

Kosten?
76 euro per persoon.

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor iedereen die wil leren masseren. Je oefent op je mede-cursisten.
Wanneer je met een partner of bekende hebt ingeschreven kun je, als je dat wilt, de hele cursus samen werken.

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wanneer?

ma 16 mei 2022 (avond)
do 29 september 2022 (ochtend)
vr 16 december 2022 (avond)

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) je wilt volgen en op welke data.

Annuleren en verzetten

Annuleren

Annuleren is altijd mogelijk. Graag verwijzen wij naar onze Algemene Voorwaarden.

Verzetten

Door privéomstandigheden of door ziekte kan een cursus of cursusdag in overleg worden verzet. Tot 4 weken voor de cursus of cursusdag is dit kosteloos. Daarna worden 25 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht. 

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst of vindt 100% restitutie plaats.