VoetMassage

Op deze avond leren we je een hele mooie ontspannende voetmassage. Met nieuwe technieken die niet voorkomen in onze andere cursussen. Deze technieken zijn prima te combineren met de technieken van elke andere massagecursus. 
Daarnaast is deze cursus natuurlijk ook voor iedereen die nog geen ervaring heeft met masseren en een heerlijke voetmassage wil leren voor familie en bekenden.

KIOM VoetMassage

Deze cursus is aanvullend voor degenen die de VoetReflexMassage al hebben gevolgd of nog gaan volgen. Maar ook voor onze afgestudeerde KIOM Masseurs is het echt een leuke aanvulling.

De cursus wordt gegeven door Myra Bettonville of door Femke Lemmens duurt van 13.30 tot 16.00 uur of van 20.00 tot 22.30 uur.
Iedereen krijgt een certificaat van deelname en een cursusboek met alle geleerde technieken.

Deze cursus is MBO geaccrediteerd door de KTNO onder nummer K10316, door de VIV en door de NVST.

logo KTNO.jpg  VIV.png logo nvst.png

KIOMFOTO-1230.jpg   Femke Lemmens.jpg

       Myra Bettonville.                       Femke Lemmens

Facebook

Kosten?
67 euro per persoon.

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor iedereen die wil leren masseren. Je oefent op je mede-cursisten.
Wanneer je met een partner of bekende hebt ingeschreven kun je, als je dat wilt, de hele cursus samen werken.

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wanneer?

do 11 juni 2020 (avond)
18 augustus 2020 (middag)
wo 14 oktober 2020 (avond)

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) je wilt volgen en op welke data.

Annuleren en verzetten

Annuleren

Wanneer een cursus, cursusdag of opleiding door de cursist wordt geannuleerd, worden tot 2 weken vóór aanvang van de cursus 50 euro annuleringskosten berekend. Bij annulering in de laatste 2 weken vóór de cursus of cursusdag is het volledige cursusbedrag verschuldigd. Zo ook bij het vroegtijding stoppen met een cursus of een opleiding.

Verzetten

Door privéomstandigheden of door ziekte kan een cursus of cursusdag in overleg worden verzet. Tot 4 weken voor de cursus of cursusdag is dit kosteloos. Van 4 tot 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 25 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht. In de laatste 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 35 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht.

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst of vindt 100% restitutie plaats.

In geval van overmacht (Corona) verwijzen wij naar artikel 12 van onze Algemene voorwaarden.