Sandra Nieuwenhuijsen

Ik ben Sandra Nieuwenhuijsen, geboren in 1969 en heb een massagepraktijk sinds augustus 2023. In juni 2022 ben ik er, na een fikse burn-out van ruim 2 jaar, achter gekomen dat ik hoogsensitief ben. Sindsdien heb ik het verlangen de wereld een beetje mooier te maken voor mijn medemens. Mensen te helpen met zaken waar zij mee zitten en voorkomen dat mensen ook uitvallen door een burn-out. Dat doe ik door het geven van massages. Mensen even laten ontspannen, ze even wat me-time te gunnen.

Sandra Nieuwenhuijsen 2.JPEG    Sandra Nieuwenhuijsen 1.JPG

 

Omdat ik graag Hotstone massages aan mijn assortiment wilde toevoegen ben ik, op aanraden van een collega-masseur. bij KIOM terecht gekomen. Ik vind het contact met KIOM heel prettig, ik krijg snel antwoord op mijn vragen en er wordt echt met mij meegedacht. De cursus die ik gevolgd heb (hotstone massage) was goed georganiseerd, de lesruimte is goed ingedeeld en er hing een goede sfeer (voor mij als hoog-sensitief persoon heel belangrijk). Ook was er alle ruimte voor mij om mij te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Dat is heel belangrijk voor een hoog sensitief persoon dus was voor mij een dikke plus.

Ik werk nu voor mezelf in mijn massagepraktijk ‘Samen naar Ontspanning’. Deze is gevestigd in Wilbertoord (vlakbij vliegveld Volkel). Mijn doelgroep zijn mannen en vrouwen die gewoon even lekker willen ontspannen, even wat tijd voor zichzelf willen hebben maar ik krijg ook mensen die last hebben van hun nek en schouders, rug, kuiten e.d. Ik kreeg ooit een dame bij mij op de tafel die best wel gespannen was, want het was haar allereerste keer dat ze een massage liet doen. Ze had voor een uur geboekt en meestal doe ik dan een volledige lichaamsmassage, maar deze keer sprak ik af alleen de achterkant te masseren. Ik voelde dat dat voor haar 'veiliger', 'beter' zou zijn. Ze heeft heerlijk liggen genieten bij mij op de tafel, kon helemaal ontspannen en was echt even in een andere wereld. En dat is waar ik het voor doe. Even de boel de boel laten, even geen 'moeten', even tijd voor jezelf.

Sandra Nieuwenhuijsen 8.JPG  Sandra Nieuwenhuijsen 6.JPG

 

Ik ben KIOM dankbaar voor de mogelijkheden die ze mij geven mij te blijven ontwikkelen en dat voor redelijke prijzen. Ik ga binnenkort nog de cursussen Kindermassage en Zwangerschapsmassage volgen en ben alweer aan het kijken om me nog verder te ontwikkelen. Mijn interesse gaat hierbij uit naar Voetreflexmassage, Energetisch in Balans en Energetische Massage dus ze zijn voorlopig nog niet van mij af :-)

 

 

Sandra Nieuwenhuijsen 5.JPEG  Sandra Nieuwenhuijsen 3.JPG

Sandra Nieuwenhuijsen

www.samennaarontspanning.nl

Massagepraktijk Samen naar Ontspanning 

"Alles wat je nodig hebt voor totale ontspanning"

 

 

 

 

 

Facebook