Online Shiatsu GezichtsMassage

De technieken in deze cursus Shiatsu GezichtsMassage komen voor het grootste deel vanuit de Shiatsu. Alhoewel je elementen daarvan zeker ook in andere gezichtsmassages tegen kunt komen. We gaan in deze cursus vooral met reflexgebieden werken. Maar ook op meridianen en de drukpunten op deze meridianen.

De energie die daarbij vrijkomt is het belangrijkste effect van de massage. Omdat de reflex gebieden ook in de rest van het lichaam doorwerken zal het effect mogelijk overal te voelen zijn. Zeer zeker als ontspanning, maar ook als het voelen van meer ruimte of meer beweeglijkheid.

Maar ook lichter, uit het hoofd en in het lijf. Het loslaten van controle, meer in overgave en daarmee vrijer, blijer, krachtiger en flexibeler zijn. Is men na de behandeling wat vermoeider, is er wat spierpijn in het lichaam of voelt het lichaam zwaar? Ook dat is energie die in beweging is gekomen en is het effect van de behandeling. En in een ontspannen staat kan men dat dan toelaten en het eruit laten komen.

  KIOM Shiatsu GezichtsMassage

De kosten voor deze online cursus zijn 76 euro.

De cursus bestaat uit de volgende hoofdstukken:

1. Inleiding

2. Uitleg vijf elementen

3. GezichtsMassage en Reflexgebieden

4. Contra-Indicaties

5. Tips

6. De technieken (met video en uitleg)

7. Ten slotte

Het voordeel van deze online cursus is dat je de video’s net zo veel kunt bekijken als je wilt.

Je kunt de cursus en alle video's bekijken op je computer, op je tablet en op je telefoon. Precies wanneer het jou uitkomt. 

De kosten van onze online toetsen zijn 76 euro.

 

Alle apparaten met rand PNG.png

Onze online omgeving vind je hier >>> 

Registreren is gratis en regelmatig komen er nieuwe cursussen bij.

 


 

Facebook