Online Massage met de Onderarm

Massage met de onderarm is een mooie aanvulling voor iedere masseur. Wanneer je je deze technieken eigen maakt kun je zonder enige moeite heel diep en vol masseren. Sterker nog, je wordt er juist heel rustig van. De massage is langzaam en lui en heeft een meditatieve werking op je eigen systeem. Daarnaast ontlast de massage met de onderarm je handen en polsen volledig. Heel fijn, vooral wanneer je in je praktijk meerdere massages achter elkaar geeft. 
Geef massage met de onderarm niet wanneer mensen een lichte massage wensen of nodig hebben. Doordat je dan niet kunt hangen ben je vooral je eigen lichaamsgewicht omhoog aan het houden, waardoor het juist vermoeiend wordt.

 KIOM Massage met de Onderarm

De kosten voor deze online cursus zijn 97 euro.

De cursus bestaat uit de volgende hoofdstukken:

1. Inleiding

2. Contra-Indicaties

3. Tips

4. Technieken bovenrug en schouders (met video en uitleg)

5. Technieken rug, schouders en arm (met video en uitleg)

6. Technieken onderrug, heup en bil (met video en uitleg)

7. Technieken  achterzijde been en voet (met video en uitleg)

8. Technieken voorzijde been (met video en uitleg)

9. Ten slotte

Het voordeel van een online cursus is dat je de video’s net zo vaak kunt bekijken als je wilt.

Je kunt de cursus en alle video's bekijken op je computer, op je tablet en op je telefoon. Precies wanneer het jou uitkomt. 

Wanneer je deze cursus alleen online volgt en je wil graag een certificaat dan kan dat.

Je koopt de online toets van de cursus die je hebt gevolgd en je beantwoordt online de 40 vragen van de desbetreffende toets. De online multiple choice toets kun je wanneer je wilt en zonder extra kosten meerdere keren herkansen. Heb je dyslexie of lukt het door een andere oorzaak niet de toets goed te maken, laat het dan even weten, dan vinden we een andere oplossing om je kennis te toetsen.

Als je een 5.5 of hoger scoort dan krijg je de automatisch de mogelijkheid om je certificaat te downloaden. Je kunt het daarna zelf printen. De kosten van onze online toetsen zijn 50 euro.

Volg je de cursus naast online ook live, zoals bijvoorbeeld bij de opleiding Basis Masseur, dan krijg je je certificaat na het volgen van de live cursus en hoef je deze toets niet te maken.

Bij de volledige online Opleiding Relax Masseur is de toets inclusief al het lesmateriaal en hoef je deze dus ook niet apart aan te schaffen.

 

Een kleine compilatie van deze cursus.
 

 

 

 

Alle apparaten met rand PNG.png

Onze online omgeving vind je hier >>> 

Registreren is gratis en regelmatig komen er nieuwe cursussen bij.

 


 

Facebook