Online Lomi Lomi 2

Lomi Lomi betekent liefdevolle aanraking en is een Hawaiiaanse helingsvorm om Lokahi (balans, harmonie en eenheid) te creëren in ons leven.

Verbinding met de natuur, met spirit, met de voorouders, met de windrichtingen, met de heilige ademhaling en met de essentie van creator Ke Akua is van belang.

Voor Lomi Lomi 2 kun je je alleen inschrijven wanneer je Lomi Lomi 1 bij KIOM hebt gevolgd. Bij de Lomi Lomi 2 gaan we dieper in op de wijsheden uit de Huna, de Hawaiian values, en de Ho'oponopono. Je leert daarnaast 40 nieuwe technieken die samen wederom een behandeling vormen van 1,5 uur op de voor- en achterzijde van het lichaam.

Deze cursus is voor sport- en ontspannings masseurs en massagetherapeuten met ervaring. Naast de theoretische kennis, leer je veel nieuwe technieken en de wat meer gecompliceerde strijkingen, dus ruime ervaring met oliemassage is echt een must. Afstemmen, veiligheid en warmte bieden zijn belangrijke aandachtspunten in de lessen bij KIOM. Je leert bij Lomi Lomi volgens Hawaiiaanse gebruiken de Flying Dance, Pule (gebed) en het werken met de Ha-Breath en met intentie. 

Je dient voor deze cursus een speciaal oliebestendig hoeslaken en hoofdsteunhoesje aan te schaffen. 
Let op dat je geen tweedehands of oudere producten gebruikt. Er kunnen haarscheurtjes in zitten waardoor olie lekt en de massagetafels kunnen beschadigen.
Om toe te dekken gebruiken we een grote sarong. 

  IMG_0121.jpg

De kosten voor deze online cursus zijn 125 euro.

De cursus bestaat uit de volgende hoofdstukken:

1. Inleiding

2. Huna, het eeuwenoude Hawaiiaanse sjamanisme

3. Mo'olelo, verhalen vertellen

4. Ho'oponopono

5. Massage Contra Indicaties

6. Blok 1 Het openingsritueel en de schouders en rug (met video en uitleg)

7. Blok 2 Achterzijde hele lichaam (met video en uitleg)

8. Blok 3 Achterzijde been (met video en uitleg)

9. Blok 4 Buik, borst en armen in rugligging (met video en uitleg)

10. Blok 5 Hele lichaam én benen in rugligging en het afsluitingsritueel (met video en uitleg)

11. Ten slotte

Het voordeel van een online cursus is dat je de video’s net zo vaak kunt bekijken als je wilt.

Je kunt de cursus en alle video's bekijken op je computer, op je tablet en op je telefoon. Precies wanneer het jou uitkomt. 

Wanneer je deze cursus alleen online volgt en je wil graag een certificaat dan kan dat.

Je koopt de online toets van de cursus die je hebt gevolgd en je beantwoordt online de 40 vragen van de desbetreffende toets. De online multiple choice toets kun je wanneer je wilt en zonder extra kosten meerdere keren herkansen. Heb je dyslexie of lukt het door een andere oorzaak niet de toets goed te maken, laat het dan even weten, dan vinden we een andere oplossing om je kennis te toetsen.

Als je een 5.5 of hoger scoort dan krijg je de automatisch de mogelijkheid om je certificaat te downloaden. Je kunt het daarna zelf printen. De kosten van onze online toetsen zijn 50 euro.

Volg je de cursus naast online ook live, zoals bijvoorbeeld bij de opleiding (Wellness) Lomi Lomi Masseur, dan krijg je je certificaat na het volgen van de live cursus en hoef je deze toets niet te maken.

Bij de volledige online Opleiding Relax Masseur is de toets inclusief al het lesmateriaal en hoef je deze dus ook niet apart aan te schaffen.

 

Alle apparaten met rand PNG.png

Onze online omgeving vind je hier >>> 

Registreren is gratis en regelmatig komen er nieuwe cursussen bij.

 


 

Facebook