Noor van Hout

 

Als Orthopedagoog en Holistisch Therapeut ben ik gefascineerd door mens en natuur. Mijn passie is om mensen te begeleiden in hun proces van groei, ontwikkeling en bewustwording. In 2023 heb ik massageopleiding als Holistisch Masseur bij KIOM gevolgd. De Holistic Pulsing techniek is een prachtige laagdrempelige en zachte massagevorm voor jong en oud, waarin je in een diepe staat van ontspanning terecht komt. Ik zet deze massagevorm ook in op therapeutische basis. Door de zachte aanraking, (licht) wiegende en rollende bewegingen kan het autonome zenuwstelsel tot rust komen en het lichaam zich (weer) veilig voelen. Vanuit die ruimte en ontspanning kan er een dieper contact gemaakt worden met ons onderbewuste, kunnen blokkades weer gaan stromen en het zelfhelend vermogen van ons lichaam worden gestimuleerd.

 

 

Noor van Hout pasfoto.jpg                   Noor van Hout spotlight image001.png

 

 

Ik wilde me bijscholen in een meer lichaamsgerichte aanpak en massage is voor mij persoonlijk heel helend geweest. Zodoende kwam ik bij KIOM terecht. Ik heb alle trainingsdagen, groepen en trainers bij KIOM als zeer leerzaam en prettig ervaren. Er heerst een open en veilige sfeer en de trainers zijn heel betrokken en hebben veel achtergrond kennis. Al mijn vragen werden ruim beantwoord. Er hangt een ontspannen sfeer en niks is gek of onbespreekbaar. Bijzonder hoe mensen van verschillende achtergronden hier bij elkaar samenkomen, verbinden, van en met elkaar leren.

 

Noor van Hout 031.jpg

 

In 2023 ben ik mijn eigen praktijk Noor van Hout gestart als Orthopedagoog en Holistisch Therapeut in Cuijk. Ik werk zowel met kinderen en ouders als volwassenen. Ik bied individuele lichaamsgerichte (psycho)therapie en begeleid groepen vanuit een holistische benadering. Een holistische visie heeft als essentie dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is; op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. In mijn massagetherapie help ik mensen om vanuit een diepe ontspanning de stilte, rust en ruimte in zichzelf te vinden. Je leert zo jezelf beter kennen en te vertrouwen op je eigen intuïtie en innerlijk weten. Ik gun de mens in deze hectische wereld meer innerlijke rust, vrede en vertrouwen. Ons lichaam is de poort naar een dieper bewustzijn. Massage en aanraking zijn hierbij zeer effectieve methoden. 

 

Noor van Hout spotlight 004.jpg   

 

Bij KIOM heb ik onder andere geleerd dat ik niet mijn best hoef te doen, minder mag geven en op de eerste plaats goed voor mezelf moet zorgen. In plaats van me 100% te geven en op te gaan in de ander. Dit zorgt voor een gezonde balans en geeft ruimte voor ieders persoonlijke ontwikkelingsproces met behoud van eigen energie en verantwoordelijkheid.

 

Noor van Hout

https://www.noorvanhout.nl/

“Ervaar meer rust, ruimte en vertrouwen in jezelf"

 

 

Noor van Hout spotlight image001.png           Noor van Hout 027.jpg

                                                                                                       "Vertragen, verstillen, voelen”

 

 

 

 

 

 

Facebook