Marjoleine van Mourik

 

Hallo, ik ben Marjoleine en masseer sinds 2016. Als schoonheidsspecialiste ervaarde ik hoe klanten na een massage anders naar huis gingen, dan wanneer ze binnenkwamen. Meer ontspannen, vanuit het hoofd in hun gevoel. Even bijtanken. Ik heb in 2018 voor het eerst kennisgemaakt met KIOM. Als aanvulling op mijn eigen massages volgde ik de Indiase Hoofdmassage. Ik vond het een erg leuke en leerzame avond. In 2021 heb ik samen met een collega schoonheidsspecialiste de cursus Voetreflexmassage gedaan. Dit beviel zo goed, dat ik in 2022 de Zen Masseur opleiding heb gevolgd en met succes heb afgerond.

 

Marjoleine van Mourik 1.JPG   Marjoleine van Mourik Website 3.jpg  

De KIOM sfeer vind ik erg ontspannen en er wordt goed uitgelegd. Er is ruimte genoeg om in de les en buiten de lessen te oefenen. KIOM is laagdrempelig; ook als je alleen komt maak je snel contact met een mede cursist. Het grote voordeel is dat je op iemand oefent, maar ook zelf kan voelen wat een massage met je doet. Hier leer je veel van. De online video’s bij de opleidingen maken het makkelijker om de massages onder de knie te krijgen. Ook de documentatie van elke cursus is fijn voor thuis.

 

     KIOM Bar  400-0247.jpg

 

Mijn salon Natuurlijk Marjoleine zit in Helmond-Noord tegen het bosrijke Bundertjes. Ik werk met 100% natuurlijke producten van Dr. Hauschka en Weleda. Ik heb 20 jaar in de biologische voeding gewerkt en kreeg steeds vaker de vraag naar natuurlijke producten die de huid niet belasten. Er is steeds meer interesse in gezondheid en duurzaamheid voor mens en milieu. Ik geef nu al vele jaren met passie heerlijke omhullende behandelingen met zachte aanrakingen, die juist veel dieper gaan. Even uit de hectiek van de dag tot jezelf komen.

 

Naast advies en gezichtsbehandelingen geef ik ook verschillende soorten massages. De onderbeen-voetmassage van KIOM is erg geliefd. Maar ook de behandeling van 2 uur met o.a. voet-, been-, hand-, arm-, decolleté-, gezicht- en hoofdhuidmassage wordt als een mini-vakantie ervaren. 

 

KIOM VoetMassage  Marjoleine van Mourik 2.jpg   

Bij KIOM heb ik een variatie aan massages geleerd. Maar vooral om vanuit gevoel te masseren. De tijd te nemen. Ik heb bij KIOM gevolgd: Indiase Hoofdmassage, Voetreflexmassage, Basiscursus Shiatsu, Thaise Yoga massage, Vlindermassage, Shiatsu Gezichtsmassage en Shiatsu onderbeen- en voetmassage.

Nieuwsgierig? Kijk dan eens op mijn website! 

Marjoleine van Mourik Website 3.jpg  Marjoleine van Mourik 1.JPG

Marjoleine van Mourik

http://www.natuurlijkmarjoleine.nl/

Natuurzuivere schoonheid. Jouw innerlijke schoonheid weer laten stralen. Daar gaat het om bij Natuurlijk Marjoleine.  

Met liefde geef ik met volle aandacht de beste kwaliteit van de aanraking. Dit alles in totale rust waarbij niet gesproken wordt tijdens de behandelingen.

 

Facebook