Manon Geijtenbeek

Mijn naam is Manon Geijtenbeek. In januari 2023 heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding KIOM Basis Masseur. Ik ben ook hormoonexpert en begeleid vrouwen met hormonale klachten. Ik ben gaan masseren om hen ook de rust te laten ervaren. Ik merk zelf dat ik heel veel voldoening haal uit de massages die ik mag geven.

 

 Manon Geijtenbeek Manon-21.jpg Manon Geijtenbeek logo.jpg

 

Ik ben via Social Media op de website van KIOM terecht gekomen. Ik wilde altijd al graag leren masseren en bij KIOM voelde ik een fijne connectie. Ik ben begonnen met de opleiding Basis Masseur en ga zeker mijn horizon verbreden, voor een nog mooier aanbod in mijn salon.

 

Manon Geijtenbeek cis3.jpg   Manon Geijtenbeek cis4.jpg    Manon Geijtenbeek cis2.jpg   Manon Geijtenbeek cis5.jpg

 

Ik werk vanuit mijn massagesalon aan huis, genaamd BodyBalance033 in Amersfoort. Mijn klantenbestand bestaat uit mannen en vrouwen. Ik masseer vanuit mijn hart en tijdens het masseren laat ik me leiden. Door het laten stromen van de energie ervaar je als klant een diep ontspannende massage. Je kunt bij mij terecht voor onder andere ontspanningsmassages, rug- nek- schoudermassages, gezichtsmassages, been- en voetmassages etc. Veel van mijn klanten komen voor de rust en ontspanning in mijn salon. Door de massages voelen zij ook makkelijker een diepe ontspanning. Kijk voor meer informatie op www.bodybalance033.nl

Ik heb zelf door het leren masseren bij KIOM geleerd om te ontspannen. Niet alleen mijn klanten ontspannen op mijn tafel, maar ook ik kom volledig tot rust. Ik ben zelf een bezige bij, maar als ik mijn massages geef kom ik helemaal tot rust. Ik werk graag met natuur en huidvriendelijke producten. Binnenkort kun je bij BodyBalance033 ook terecht voor licht ontspannende massages met etherische oliën. In de toekomst zal ik mijn kennis op gebied van massages zeker gaan verbreden door het volgen van andere cursussen.

Manon Geijtenbeek

info@bodybalance033.nl

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg

Love yourself enough to live a healthy lifestyle

Facebook