Lesley van de Graaf

Mijn naam is Lesley. Begin dit jaar heb ik de opleiding Basis Masseur afgerond en ondertussen leer ik vol passie door met de opleiding tot Holistisch Masseur. 

Masseren had al langer mijn aandacht, dus toen ik mezelf de vraag stelde wat ik écht heel graag zou willen, kwam KIOM op mijn pad. Dit voelde vanaf het begin gelijk goed! Ik kijk altijd weer uit naar de volgende les, waar ik met gelijkgestemden een leuke een leervolle dag beleef in een ruimte waar je altijd warm begroet wordt. Er wordt goed gelet op je houding, waardoor het geven van een massage net zo fijn is als het ontvangen hiervan!

   Lesley van de Graafihhen.png  Lesley van de Graaf Scherm.png Lesley van de Graaf Hands.png  

Ik ben net begonnen met mijn eigen praktijk in Zeist genaamd 'In het hier en nu'. Tijdens mijn beide opleidingen heb ik geleerd dat ontspannen een vergeten levensbehoefte is, en dat je de wereld (zoals in Femke haar gedicht) écht een stukje mooier maakt met iedere massage. Dat is dan ook mijn doel: Ontspannen is een levensbehoefte! Het mooiste compliment dat ik heb mogen ontvangen is dat men voelt, dat ze het bij mij allemaal mogen en vooral kunnen loslaten.

 

Lesley van de GraafOpen!.png  Lesley van de GraafHand olie.png  Lesley van de Graaf Scherm.png  Lesley van de Graaf Vtjes_FB.png

 

Ik was iemand die veel in haar hoofd zat, maar sinds ik ben gaan masseren zit ik zo veel beter in mijn vel en lijf. Ik voel me in balans! Naast de verschillende technieken leerde ik te 'vertragen', waar ik ook veel profijt van heb buiten de massages om. De opleiding bij KIOM heeft mij meer geleerd dan alleen masseren, het heeft mij teruggetrokken naar de basis van mezelf.

 

Lesley van de Graaf website 2.png  

 

 

Lesley van de Graaf

https://www.inhethierennu.nl/

Ontspanningsmassages “In het hier en nu”

Ontspannen is een levensbehoefte.

Facebook