Kizzy Peetermans

Hallo, ik ben Kizzy Peetermans, massagetherapeut en gestart in 2016 met mijn eigen privépraktijk in Lokeren - België.  Na mijn basis massageopleiding wilde ik ook graag zwangere vrouwen tot rust brengen. Daarvoor ging ik de cursus ZwangerschapsMassage volgen bij KIOM in Eindhoven. We hebben veel gepraktiseerd en uitgebreid op elkaar kunnen oefenen. We kregen les van een zwangere docente, dat maakte het extra interessant om met haar begeleiding de juiste relaxatietechnieken aan te leren. Inmiddels heb ik tientallen zwangere vrouwen kunnen masseren en telkens weer is het een plezier om te zien hoe zij hiervan kunnen genieten.

 

Kizzy Peetermans kopie.jpg

 

Ik zocht een zwangerschapsmassagecursus in Nederland, omdat ik persoonlijk de sfeer als heel open en spontaan ervaar als ik tussen de Nederlanders zit. En dat was niet anders bij KIOM. Het onthaal was vriendelijk en gezellig. De docente is professioneel en kan op alle vragen antwoord geven. De locatie was ruim genoeg, en heel netjes. Het is ook een rustige locatie met veel parkeergelegenheid.

 

KIOM Zaal

Inmiddels ben ik 7 jaar aan het werk als zelfstandig massagetherapeute. Ik geef van wellness- tot therapeutische massages en daarnaast ook energetische behandelingen. Alleen of met twee kan je bij mij terecht, ook mama-kindmassage is heel fijn om te ervaren. Intussen ben ik mij aan het verdiepen in rouw -en verlies coaching. Graag wil ik in de nabije toekomst rouwmassages aanbieden die het verlies kunnen verzachten.

 Kizzy Peetermans logo.JPG   Kizzy Peetermans praktijk foto.JPEG

Het is fijn om een cursus zwangerschapsmassage te volgen om zelfzeker aan een massage tijdens de zwangerschap te beginnen. Klanten hechten toch een waarde aan iemand die geschoold is op een bepaald gebied. Intussen heb ik meerdere opleidingen doorlopen en zal mij blijven bijscholen in de toekomst.

Kizzy Peetermans

https://kizzyshealingpraktijk.be

 

Kizzy's Healing Praktijk biedt behandelingen voor ieder die telkens een gepersonaliseerde service wenst.

Geen conventionele massages, maar holistische behandelingen op maat.

Facebook