Katja van der Aa

Mijn naam is Katja van der Aa en ik ben NEI-therapeut en ZEN-masseur. Sinds 2022 hebben mijn man en ik een praktijk aan huis in Son en Breugel voor NEI-therapie. NEI-therapie in het kort is een alternatieve geneeswijze om klachten in het lichaam op te sporen en resetten, waardoor je weer jezelf kunt zijn. Je bent weer in balans. De verbroken verbinding massage is een klein onderdeel van de NEI opleiding. Tijdens deze voet massage komt je geboorteverhaal aan bod en de herinneringen hieraan als baby. Het leren van deze massage heeft me doen beseffen, dat massages ook enorm helpen bij het loslaten van klachten en het terugvinden van balans in lichaam en geest. Hierdoor ben ik gestart met de opleiding als ZEN-masseur bij KIOM. Tijdens deze opleiding leer je veel over de meridianen en drukpunten op het lichaam. Wat zeer interessant is en ook aansluit bij NEI. De uitleg tijdens de cursusdagen is heel fijn. Rustig en kalm. Als je iets niet begrijpt, word je meteen geholpen.

  Katja van der Aa IMG_20231108_172042_351.jpg  Katja van der Aa 20231108_160049.jpg

 

Voor de opleiding ZEN-masseur ontving ik mooi cursusmateriaal. Hierin staan alle massages stap voor stap uitgelegd met daarbij ook nog verdere theorie. Online zijn er online video's beschikbaar. Dan zie je ook wat ze precies bedoelen naar aanleiding van de stappen en theorie. Hierdoor kun je je goed voorbereiden op de cursusdag. Daarna is het natuurlijk veel oefenen thuis. Of op de oefendagen bij KIOM.

Mijn bedrijf heet: Lief Jezelf Coaching - Lief zijn begint bij jezelf. Ik bied NEI-therapie en massage. Sommige personen vinden het lastig om van zichzelf te houden. Door lief voor jezelf te zijn, zet je al de eerste stap hiernaar toe. Door te luisteren naar je lichaam en hierop te reageren, door middel van een NEI-sessie en/of massage, komt je lichaam weer in balans. Hierdoor kan de zelfliefde weer groeien. Het bovenstaande heb ik zelf ook mogen ervaren door middel van NEI sessies en massages. Dit voelt zo goed om jezelf weer te kunnen/willen/mogen zijn, dit gun ik een ander natuurlijk ook!

 

    Katja van der Aa Lief Jezelf - logo (RGB).jpg  Katja van der Aa Website print.png

 

Sinds de opleiding als ZEN-masseur bij KIOM heb ik veel cliënten mogen masseren. Tijdens de massage is er een wisselwerking van energie tussen de cliënt en de masseur. En ik zie het als mijn taak om de cliënt optimaal te laten ontspannen, hierdoor word ik uitgenodigd om dat ook te doen. Niet alleen de cliënten genieten van de massage, maar ikzelf ook!!

Heb je een klacht en weet je niet bij wie je hiervoor terecht kunt?

  • Zit je niet lekker in je vel?
  • Voel je je soms terneergeslagen of depressief?
  • Zit je in een burn-out of zit je ertegen aan?
  • Lukt het niet om zwanger te worden?
  • Heb je last van veel stress?
  • Wordt je kind gepest of heeft hij leerproblemen?
  • Heb je last van angsten?
  • Heb je vaak last van buikpijn of hoofdpijn?
  • Wil je meer tijd voor jezelf?

Herken je jezelf in een van bovenstaande klachten? 

Dan kun je bij ons terecht.

Wij helpen je met het opsporen van de blokkades (klachten) in je lichaam om deze vervolgens weg te nemen. Hierdoor gaat de energie in je lichaam weer stromen. Je bent weer in balans. En als je in balans bent, voel je je goed en vrolijk. Waardoor je de wereld aankan.

We kunnen je op twee verschillende manieren helpen. Met behulp van NEI therapie en/of een massage.

NEI therapie:

NEI is de afkorting voor Neuro Emotionele Integratie. Met NEI gaan we samen op zoek naar de oorsprong van de klacht. Een klacht ontstaat doordat een emotie “verkeerd” wordt verwerkt in de hersenen. Een emotie ontstaat door een bepaalde gebeurtenis en trekt als een energiegolf door ons lichaam. In onze hersenen wordt deze golf opgevangen en vertaald. De emotie wordt gevoeld door de rechterhersenhelft (gevoelsdeel), vervolgens via de hersenbalk overgebracht naar de linkerhersenhelft, waar het gevoel “begrepen” wordt. Op deze manier wordt een emotie verwerkt. Echter, een aantal emoties die gevoeld worden, worden niet altijd door ons “begrepen”. Een niet “begrepen” emotie blijft als het ware hangen in de gevoelskant, de rechterhersenhelft. Hierdoor ontstaat er een disbalans in het lichaam, wat als klacht wordt ervaren. Met NEI ga je op zoek naar de oorzaak van een blokkade of klacht, om deze vervolgens opnieuw te integreren. Hiermee reset je als het ware je hersenen. Zo kom je weer in balans met jezelf en kun je weer voelen, ervaren en leven op een positieve manier. 

Shiatsu massages:

De laatste jaren is gebleken dat stress steeds meer de onderliggende factor is bij veel problemen. Stress uit zich in veel aspecten zoals: angst, allergieën, burn-out, overgevoeligheid, trauma, ADD, dissociatie, ziekte van Crohn, migraine en vul zelf maar aan. Shiatsu massages geven een diepe ontspanning wat de basis is voor het ontstaan van balans en heling.  Door te werken op de meridianen en drukpunten kan een verstoorde energiebalans weer in evenwicht worden gebracht. Blokkades worden opgeheven en alles gaat stromen. Als resultaat nemen dwingende gedachten af, ze kosten geen energie meer en men ervaart stilte in het hoofd. Door de diepe ontspanning verdwijnen vermoeidheid en stress als sneeuw voor de zon.

 

Katja van der Aa

info@liefjezelfcoaching.nl

www.liefjezelfcoaching.nl 

  NEI-coaching en massage 

"Jezelf (weer) zijn door in je eigen kracht en energie te staan."

 

 

 

 

 

 

Facebook