Karin Kon

Mijn naam is Karin Kon, ik ben holistisch masseur. In 2016 kwam ik bij KIOM terecht om een weekend de Basiscursus Masseren te volgen.

Wat een feest. Thuiskomen zo voelde dat. 

Dus daarna weer een weekend, de Vervolgcursus Masseren en na wat wikken en wegen heb ik de hele opleiding KIOM Masseur gedaan in de weekenden. Ik woon in Hoorn en dat ligt twee uur rijden van Eindhoven. Maar eenmaal met masseren begonnen, is eigenlijk nooit meer stoppen, dus volgden er nog meer cursussen. Bij KIOM en ook een aantal bij een massageopleiding bij mij in de buurt.

 

cursist van KIOM in the spotlight.jpg  Karin Kon klankschaal 1.JPG

 Bij KIOM heb ik mijn eerste opleiding gevolgd en ook verschillende losse workshops. De sfeer is er heel prettig, hun opleidingsruimte is geweldig: ruim, licht en sfeervol ingericht, en verder zijn de docenten vriendelijk, geduldig en je kan er ook fijn lachen. De docenten hebben oog voor iedereen in de groep. Ze letten ook op je houding en je kan erg veel op elkaar oefenen. Wat volgens mij ook uniek is, is dat er de open oefenavonden zijn voor alle cursisten. Om extra op elkaar te oefenen wat je in de cursussen hebt geleerd.

 

  KIOM Bar     KIOM Zaal

 

Sinds 2019 heb ik mijn massagepraktijk aan huis: Aandacht-en-Ontspanning. Mijn praktijk is dus in Hoorn. Voorzichtig begonnen, maar ondertussen vinden steeds meer mensen uit Hoorn en wijde omgeving de weg naar mijn praktijk. Daar masseer ik nu nog slechts drie dagen en vier avonden. Maar wil dat verder uitbreiden. Steeds meer mensen met een burn-out vinden de weg naar mijn praktijk. Want ik wil de balans tussen het lichaam en de geest weer herstellen en hun energie laten stromen. "In een rustige omgeving vertel je me je wensen en ik maak voor je een massage op maat. Verfrist en ontspannen ga je na de massage naar huis." 

 

Karin Kon Boedhha2.JPG  Karin Kon kamer2.JPG  KarinKon_logo_v2_RGB.png  

 

Voor mij is masseren thuiskomen. Wat ik bij KIOM heel goed heb geleerd is, om vooral eerst ook voor mijzelf te zorgen, op mijn houding te letten en vooral het plezier in het masseren.

Het is meditatief en helpt me vooral uit mijn hoofd te komen. Plus ik krijg er zelf ook altijd weer energie van.

 

 

Karin Kon

https://www.aandacht-en-ontspanning.nl/

Aandacht en Ontspanning

"Je energie weer laten stromen"

 

 

 

 

 

 

Facebook