Jurgen Teunissen

Mijn naam is Jurgen Teunissen, geboren in 1978 en woonachtig in Waalre (net onder Eindhoven), waar ik mijn praktijk aan huis heb. Ik ben in 2019 gaan masseren. Door een drukke baan waarbij ik voornamelijk veel denkwerk moest doen, merkte ik dat ik me vooral buiten mijn normale werk veel "in het hoofd bevond". Ik kon me nauwelijks echt ontspannen.

Mijn vrouw heeft mij als cadeau de Basiscursus Masseren gegeven, in de hoop dat ik hierdoor de ontspanning kon opzoeken... en misschien ook uit een stukje eigen belang ; ). Eind 2020 ben ik mijn praktijk aan huis gestart.

 

Jurgen 1.jpgScherm­afbeelding 2023-10-13 om 14.51.39.png   Cursus locatie

 

Nadat ik de Basiscursus Masseren had gevolgd ging er een wereld voor mij open. Zonder enige moeite een massage van een uur geven, wie had dat mogelijk gehouden? Ik was meteen aangehaakt en heb me aangemeld voor de Vervolgcursus Masseren. Tijdens deze cursus heb ik besloten dat (nu ik al twee cursussen gedaan had) ik door wilde gaan met de hele vakopleiding tot masseur. Door de combinatie van het zelf masseren en gemasseerd worden en de vele aandacht op techniek en houding tijdens het masseren, is KIOM voor mij een fijn opleidingsinstituut waar ik nog veel van mijn specialisaties gedaan heb.

Op Willibrorduslaan 61-B in Waalre is massagepraktijk Bij d'n Teunis is gevestigd en wel in mijn tuinkamer aan huis. De naam van mijn praktijk straalt dorpse gemoedelijkheid uit; "d'n Teunis" [dun Tun-nis] is een verwijzing naar mijn achternaam en je mag bij mij dan ook gewoon helemaal jezelf zijn. Mijn specialiteit is om samen met de cliënt een energetische verbinding aan te gaan, met als primaire doel het ontspannen van het lichaam en geest. Vanuit die ontspanning is het mogelijk om klachten te verminderen.

Scherm­afbeelding 2023-10-13 om 14.51.39.png   Jurgen 2.JPG  

Een man kwam in mijn praktijk met het verhaal dat hij altijd na tien uur 's avonds ging slapen, en dat hij altijd rond drie uur 's nachts klaarwakker was. Hij kon daarna niet meer in slaap komen, wat hij ook deed. Naar aanleiding van het verhaal van de man, heb ik een bamboemassage op het element vuur gedaan. De man belde mij een paar dagen later op, om mij te vertellen dat hij doorslaapt en voortaan écht een wekker moet zetten om 's ochtends op tijd wakker te worden. 

Tijdens de Opleiding tot Masseur heb ik mogen leren dat ik tijdens het masseren op dezelfde golflengte als die van de cliënt kom, naar mijn mening de ideale manier om te verbinden met de ander.

Dus...:

Ben jij die duizendpoot die altijd aan staat?

Diegene die ervoor zorgt dat thuis en op het werk alles op rolletjes loopt?

Resultaatgericht en altijd bezig.

Maar ook diegene die altijd aan staat en het lastig vindt om tot rust te komen.

Wil jij tot rust komen, leren te vertragen en een moment voor jezelf te nemen?

Ik nodig je uit om een zachte, vertragende massage te komen ervaren.

Een massage waarin er ruimte is voor alles wat jij ervaart en tegenkomt,

in een ontspannen, zachte en veilige omgeving waar alles er mag zijn.

 

Jurgen Teunissen

https://bijdnteunis.nl

MASSAGEPRAKTIJK BIJ D'N TEUNIS

"Ontspannende en klachtgerichte massages"

 

Jurgen 2.png

 

 

 

 

Facebook