HotstoneMassage

Deze cursus wordt door John Keet gegeven. Je krijgt uitleg en praktische tips over de stenen, het reinigen, de temperatuur, de contra-indicaties, de sfeer en de opbouw van een korte en een lange sessie. We gaan praktisch aan de slag met de verschillende manieren om stenen te leggen en we oefenen diverse manieren om met de stenen te masseren.

KIOM HotstoneMassage 400.jpg

Doen, voelen en elkaar goede feedback geven staan centraal op deze dag. De workshop is gericht op het geven van een complete lichaamsmassage met warme stenen.

Het is een ontspanningsmassage, er worden geen klachten behandeld.

Iedereen krijgt een digitaal certificaat van deelname en een cursusboek met alle geleerde technieken en veel extra informatie.

Deze cursus duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

 

Ervaringen van cursisten:

"Een duidelijke cursus en uitleg. Een zeer fijne leerkracht en een gezellige dag! " Leonie vd Ven

"Heel leerzaam , ook mooi om verschillende technieken te combineren in een massage." Mariline 

"Dit was veel meer dan een cursus, het was een echte Masterclass van John Keet. Hij weet echt alles van de Hot Stone massage. Met zijn kennis en creativiteit is hij een enorme inspiratie en wil je direct met de Hot Stone Massage aan de slag.
De cursus zit erg goed in elkaar, er zit een mooie opbouw in en nog veel belangrijker, je kunt na de cursus direct praktisch met de Hot Stone Massage aan de slag, omdat je veel werkt met de gewone massagetechnieken. De behandeling die ik tijdens de cursus heb ontvangen, van iemand die het voor het eerst deed, was veelzijdiger en lekkerder dan de Hot Stone massages die ik in Wellnesscentra heb ontvangen."  
Patrick

 

Wat vond je van de locatie van deze cursus? Zeer goed

Wat vond je van de aangeboden lesstof en het cursusmateriaal? Zeer goed

Wat vond je van de informatie rondom deze cursus? Zeer goed

Wat vond je van de docent van deze cursus? Zeer goed

Wat vond je van de sfeer gedurende deze cursus? Zeer goed

Wat vond je in het algemeen van deze cursus? Zeer goed

" Ik vond het een leerzame cursus. Ik kreeg wat ik ervan had verwacht." Manon GeijtenbeekDeze cursus is geaccrediteerd door de GRO en de KTNO onder nummer K10307, de VIV , de NVST en de BATC en door de CAT, CAT-vergoedbaar en de Complementaire Kwaliteitstherapeuten.
SBU opbouw 37 uur, docent contacturen: 7


logo KTNO.jpg  VIV.pnglogo nvst.png   logo BATC.jpg

 

 

Virusvrije ruimte bij KIOM

Met de investering in een professionele luchtreiniger, de Airfixr, kunnen onze cursisten, docenten en wijzelf opgelucht ademhalen. Ook in de herfst en in de winter wanneer de ramen niet meer de hele dag open kunnen staan. Dit apparaat gaat 24/7 de strijd aan met schadelijke micro-organismen en aerosolen die in de lucht zweven. Vier verschillende technologieën hebben de taak de lucht in onze cursusruimte zo zuiver en gezond mogelijk te houden. Allen met een eigen specialisme zodat de lucht optimaal gezuiverd wordt. Een speciaal fijnstof-filter (F7) verwijdert pollen, uitlaatgassen en grote en kleine stofdeeltjes, waarna de 2 sterke UV-C lampen alle soorten bacteriën, schimmels en virussen (ook Covid-19) uitschakelen. Titaandioxide versterkt de werking van de UV lampen en voordat de schone lucht onze ruimte weer wordt ingebracht, komt deze nog langs een ionisator die negatieve ionen mee naar buiten blaast. Deze geven de lucht de kwaliteit, zoals je de lucht bij een waterval, in het bos of aan de kust ervaart. 

            

 

Facebook

Kosten?

160 euro per persoon.

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor iedereen met een basis massage ervaring, die wil leren masseren met stenen. Je oefent op je mede-cursisten. Wanneer je met een partner of bekende hebt ingeschreven kun je, als je dat wilt, de hele cursus samen werken.

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wanneer?

zondag 4 februari 2024 (vol)
zaterdag 23 november 2024

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) of opleiding je wilt volgen en op welke data.

Annuleren en verzetten

Annuleren en/of verzetten

Annuleren is altijd mogelijk. Verzetten kan alleen indien er plaats is in de volgende cursus. Graag verwijzen wij voor de kosten van annuleren of verzetten naar onze Algemene Voorwaarden. Let op: dit geldt ook bij ziekte.

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst, of vindt 100% restitutie plaats.