HotstoneMassage

Deze cursus wordt door John Keet gegeven. Je krijgt uitleg en praktische tips over de stenen, het reinigen, de temperatuur, de contra-indicaties, de sfeer en de opbouw van een korte en een lange sessie. We gaan praktisch aan de slag met de verschillende manieren om stenen te leggen en we oefenen diverse manieren om met de stenen te masseren.

KIOM HotstoneMassage 400.jpg

Doen, voelen en elkaar goede feedback geven staan centraal op deze dag. De workshop is gericht op het geven van een complete lichaamsmassage met warme stenen.

Het is een ontspanningsmassage, er worden geen klachten behandeld.

Iedereen krijgt een certificaat van deelname en een cursusboek met alle geleerde technieken en veel extra informatie.

Deze cursus duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

Deze cursus is MBO geaccrediteerd door de KTNO onder nummer K10307, door de VIV , door de NVST en door de BATC.

logo KTNO.jpg  VIV.pnglogo nvst.png   logo BATC.jpg


           

 

Facebook

Kosten?

150 euro per persoon.

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die wil leren masseren met stenen. Je oefent op je mede-cursisten. Wanneer je met een partner of bekende hebt ingeschreven kun je, als je dat wilt, de hele cursus samen werken.

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wanneer?

zo 1 november 2020

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) je wilt volgen en op welke data.

Annuleren en verzetten

Annuleren

Wanneer een cursus, cursusdag of opleiding door de cursist wordt geannuleerd, worden tot 2 weken vóór aanvang van de cursus 50 euro annuleringskosten berekend. Bij annulering in de laatste 2 weken vóór de cursus of cursusdag is het volledige cursusbedrag verschuldigd. Zo ook bij het vroegtijding stoppen met een cursus of een opleiding.

Verzetten

Door privéomstandigheden of door ziekte kan een cursus of cursusdag in overleg worden verzet. Tot 4 weken voor de cursus of cursusdag is dit kosteloos. Van 4 tot 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 25 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht. In de laatste 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 35 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht.

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst of vindt 100% restitutie plaats.

In geval van overmacht (Corona) verwijzen wij naar artikel 12 van onze Algemene voorwaarden.