HoofdpijnMassage (Stoel)

Deze avondcursus HoofdpijnMassage richt zich op spanningshoofdpijn.

Je leert oefeningen waarmee je bij jezelf gespannen spieren kunt losmaken en waarmee je meer lichaamsbewustzijn krijgt.

Ook leer je hoe je iemand met eenvoudige massagetechnieken, gewoon op een keukenstoel, een massage tegen hoofdpijnklachten kunt geven.
Ideaal voor familie, vrienden en kennissen, maar natuurlijk ook een prima aanvulling in je praktijk.

KIOM HoofdpijnMassageStoel

Alle technieken zijn bedoeld om spanningshoofdpijnklachten te verminderen.
De technieken die we je leren komen uit de oosterse en westerse massagewereld en dan met name uit de Chinese Tuina massage.

Een cursus met een mooie diversiteit en natuurlijk een cursusboekje met uitleg en foto’s van alle technieken én een certificaat.

De cursus wordt gegeven door Femke Lemmens of door Barbara de Winne en duurt van 20.00 tot ongeveer 22.30 uur.

Deze cursus is MBO geaccrediteerd door de KTNO onder nummer K10312, door de VIV en de NVST.

logo KTNO.jpg   VIV.pnglogo nvst.png

Femke Lemmens.jpg     Barbara de Winne.jpg

 

Virusvrije ruimte bij KIOM

Met de investering in een professionele luchtreiniger, de Airfixr, kunnen onze cursisten, docenten en wijzelf opgelucht ademhalen. Ook in de herfst en in de winter wanneer de ramen niet meer de hele dag open kunnen staan. Dit apparaat gaat 24/7 de strijd aan met schadelijke micro-organismen en aerosolen die in de lucht zweven. Vier verschillende technologieën hebben de taak de lucht in onze cursusruimte zo zuiver en gezond mogelijk te houden. Allen met een eigen specialisme zodat de lucht optimaal gezuiverd wordt. Een speciaal fijnstof-filter (F7) verwijdert pollen, uitlaatgassen en grote en kleine stofdeeltjes, waarna de 2 sterke UV-C lampen alle soorten bacteriën, schimmels en virussen (ook Covid-19) uitschakelen. Titaandioxide versterkt de werking van de UV lampen en voordat de schone lucht onze ruimte weer wordt ingebracht, komt deze nog langs een ionisator die negatieve ionen mee naar buiten blaast. Deze geven de lucht de kwaliteit, zoals je de lucht bij een waterval, in het bos of aan de kust ervaart. 

 

Facebook

Kosten?
67 euro per persoon.

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor iedereen, je hebt geen ervaring nodig.
Je oefent op je mede-cursisten.
Wanneer je met een partner of bekende hebt ingeschreven kun je, als je dat wilt, de hele cursus samen werken.

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wanneer?

wo 9 februari 2022 (avond)
vr 20 mei 2022 (avond)
vr 16 september 2022 (avond)
ma 12 december 2022 (avond)

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) je wilt volgen en op welke data.

Annuleren en verzetten

Annuleren

Wanneer een cursus, cursusdag of opleiding door de cursist wordt geannuleerd, worden tot 2 weken vóór aanvang van de cursus 50 euro annuleringskosten berekend. Bij annulering in de laatste 2 weken vóór de cursus of cursusdag is het volledige cursusbedrag verschuldigd. Zo ook bij het vroegtijding stoppen met een cursus of een opleiding.

Verzetten

Door privéomstandigheden of door ziekte kan een cursus of cursusdag in overleg worden verzet. Tot 4 weken voor de cursus of cursusdag is dit kosteloos. Van 4 tot 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 25 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht. In de laatste 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 35 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht.

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst of vindt 100% restitutie plaats.

In geval van overmacht (Corona) verwijzen wij naar artikel 12 van onze Algemene voorwaarden.