HandMassage

Deze cursus is ook een onderdeel van de Opleiding Master Stoel Masseur

Een KIOM HandMassage is een zeer laagdrempelige en toegankelijke manier om mensen heerlijk te laten ontspannen. Het lijkt zo eenvoudig, maar onderschat niet wat het voor iemand kan betekenen.

De ontspannende massage, in combinatie met een heerlijke natuurlijke olie en oprechte aandacht doet heel veel. Er is in deze wereld een enorm tekort aan liefdevolle aanraking. Mensen zijn vaak eenzaam en worden weinig aangeraakt. Deze massagevorm kun je overal toepassen. Je hebt alleen twee stoelen nodig, een kussen met handdoek en wat massage olie.

HandMassage KIOM

In de handen zit vaak erg veel spanning. Dat is niet gek als je bedenkt wat onze handen allemaal voor ons doen en hebben gedaan en hoe weinig aandacht we voor onze handen hebben. De massage maakt de gewrichten van de handen soepeler en zorgt ervoor dat spierspanning afneemt. Het verzorgt de huid en het onderhuids bindweefsel door een betere doorbloeding en de olie die we gebruiken is pure verwennerij voor de huid. Kies een geur die helemaal past bij de persoon en het moment.

Er bevinden zich reflexzones op de handen die in verbinding staan met de rest van het lichaam. Een kaart van de reflexzones van de handen krijg je bij het cursusmateriaal.

Iedereen krijgt een digitaal certificaat van deelname en een cursusboek met alle geleerde technieken in tekst en met foto's.

Deze cursus wordt gegeven door Femke Lemmens.

Deze cursus is geaccrediteerd door de GRO en de KTNO onder nummer K10311, door de VIV en door de BATC en door de CAT.
SBU opbouw 14 uur, docent contacturen: 2,5


logo KTNO.jpg   logo nvst.png VIV.png logo BATC.jpg

    KIOM Femke Nijmeijer.jpg  
       

Ervaringen van cursisten:

"Goede, pragmatische structuur waardoor je er snel zelf mee aan de slag kunt. Goede reader. Femke is gepassioneerd trainer."

 

Virusvrije ruimte bij KIOM

Met de investering in een professionele luchtreiniger, de Airfixr, kunnen onze cursisten, docenten en wijzelf opgelucht ademhalen. Ook in de herfst en in de winter wanneer de ramen niet meer de hele dag open kunnen staan. Dit apparaat gaat 24/7 de strijd aan met schadelijke micro-organismen en aerosolen die in de lucht zweven. Vier verschillende technologieën hebben de taak de lucht in onze cursusruimte zo zuiver en gezond mogelijk te houden. Allen met een eigen specialisme zodat de lucht optimaal gezuiverd wordt. Een speciaal fijnstof-filter (F7) verwijdert pollen, uitlaatgassen en grote en kleine stofdeeltjes, waarna de 2 sterke UV-C lampen alle soorten bacteriën, schimmels en virussen (ook Covid-19) uitschakelen. Titaandioxide versterkt de werking van de UV lampen en voordat de schone lucht onze ruimte weer wordt ingebracht, komt deze nog langs een ionisator die negatieve ionen mee naar buiten blaast. Deze geven de lucht de kwaliteit, zoals je de lucht bij een waterval, in het bos of aan de kust ervaart. 

 

Facebook

Kosten?
76 euro per persoon.

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor iedereen die wil leren masseren. Je oefent op je mede-cursisten.
Wanneer je met een partner of bekende hebt ingeschreven kun je, als je dat wilt, de hele cursus samen werken.

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wanneer?

woensdagavond 28 augustus 2024 ( 20.00-22.30 uur)
vrijdagmiddag 13 december 2024 (13.30-16.00 uur)

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) of opleiding je wilt volgen en op welke data.

Annuleren en verzetten

Annuleren en/of verzetten

Annuleren is altijd mogelijk. Verzetten kan alleen indien er plaats is in de volgende cursus. Graag verwijzen wij voor de kosten van annuleren of verzetten naar onze Algemene Voorwaarden. Let op: dit geldt ook bij ziekte.

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst, of vindt 100% restitutie plaats.