HandMassage

Een KIOM HandMassage is een zeer laagdrempelige en toegankelijke manier om mensen heerlijk te laten ontspannen. Het lijkt zo eenvoudig, maar onderschat niet wat het voor iemand kan betekenen.

De ontspannende massage, in combinatie met een heerlijke natuurlijke olie en oprechte aandacht doet heel veel. Er is in deze wereld een enorm tekort aan liefdevolle aanraking. Mensen zijn vaak eenzaam en worden weinig aangeraakt. Deze massagevorm kun je overal toepassen. Je hebt alleen twee stoelen nodig, een kussen met handdoek en wat massage olie.

HandMassage KIOM

In de handen zit vaak erg veel spanning. Dat is niet gek als je bedenkt wat onze handen allemaal voor ons doen en hebben gedaan en hoe weinig aandacht we voor onze handen hebben. De massage maakt de gewrichten van de handen soepeler en zorgt ervoor dat spierspanning afneemt. Het verzorgt de huid en het onderhuids bindweefsel door een betere doorbloeding en de olie die we gebruiken is pure verwennerij voor de huid. Kies een geur die helemaal past bij de persoon en het moment.

Er bevinden zich reflexzones op de handen die in verbinding staan met de rest van het lichaam. Een kaart van de reflexzones van de handen krijg je bij het cursusmateriaal.

Iedereen krijgt een certificaat van deelname en een cursusboek met alle geleerde technieken in tekst en met foto's.

Deze cursus wordt gegeven door Myra Bettonville of door Femke Lemmens en duurt van 10.00 tot 12.30 uur of van 20.00 tot 22.30 uur.

Deze cursus is MBO geaccrediteerd door de KTNO onder nummer K10311, door de NVST, door de VIV en door de BATC.

logo KTNO.jpg   logo nvst.png VIV.png logo BATC.jpg


 KIOMFOTO-1230.jpg   Femke Lemmens.jpg           
       Myra Bettonville.                       Femke Lemmens

 

Virusvrije ruimte bij KIOM

Met de investering in een professionele luchtreiniger, de Airfixr, kunnen onze cursisten, docenten en wijzelf opgelucht ademhalen. Ook in de herfst en in de winter wanneer de ramen niet meer de hele dag open kunnen staan. Dit apparaat gaat 24/7 de strijd aan met schadelijke micro-organismen en aerosolen die in de lucht zweven. Vier verschillende technologieën hebben de taak de lucht in onze cursusruimte zo zuiver en gezond mogelijk te houden. Allen met een eigen specialisme zodat de lucht optimaal gezuiverd wordt. Een speciaal fijnstof-filter (F7) verwijdert pollen, uitlaatgassen en grote en kleine stofdeeltjes, waarna de 2 sterke UV-C lampen alle soorten bacteriën, schimmels en virussen (ook Covid-19) uitschakelen. Titaandioxide versterkt de werking van de UV lampen en voordat de schone lucht onze ruimte weer wordt ingebracht, komt deze nog langs een ionisator die negatieve ionen mee naar buiten blaast. Deze geven de lucht de kwaliteit, zoals je de lucht bij een waterval, in het bos of aan de kust ervaart. 

 

Facebook

Kosten?
67 euro per persoon.

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor iedereen die wil leren masseren. Je oefent op je mede-cursisten.
Wanneer je met een partner of bekende hebt ingeschreven kun je, als je dat wilt, de hele cursus samen werken.

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wanneer?

ma 11 oktober 2021 (avond)
vr 14 januari 2022
ma 11 april 2022
ma 4 juli 2022
vr 7 oktober 2022

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) je wilt volgen en op welke data.

Annuleren en verzetten

Annuleren

Wanneer een cursus, cursusdag of opleiding door de cursist wordt geannuleerd, worden tot 2 weken vóór aanvang van de cursus 50 euro annuleringskosten berekend. Bij annulering in de laatste 2 weken vóór de cursus of cursusdag is het volledige cursusbedrag verschuldigd. Zo ook bij het vroegtijding stoppen met een cursus of een opleiding.

Verzetten

Door privéomstandigheden of door ziekte kan een cursus of cursusdag in overleg worden verzet. Tot 4 weken voor de cursus of cursusdag is dit kosteloos. Van 4 tot 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 25 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht. In de laatste 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 35 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht.

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst of vindt 100% restitutie plaats.

In geval van overmacht (Corona) verwijzen wij naar artikel 12 van onze Algemene voorwaarden.