Esther van der Kallen

Mijn naam is Esther van der Kallen en ik heb een grote passie voor wellness en sport.

Na mijn opleiding bedrijfspsychologie ben ik vol enthousiasme de vakopleiding KIOM Masseur gaan volgen en heb deze op 20 december 2021 succesvol afgerond. En op 17 februari 2023 heb ik mijn Opleiding Allround Masseur vol trots af mogen ronden. Ook heb ik diverse aanvullende cursussen gevolgd bij KIOM om cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn!

 

Esther van der Kallen portret.png

 

Mijn grootste leer momenten bij KIOM waren vertragen, en niet je best doen.

Mijn ervaring bij KIOM is dat het vooral een rustige, fijne omgeving is om je praktijkervaringen op te doen.  De manier van lesgeven is helder en duidelijk en de online cursussen zijn ook erg prettig in gebruik!

 

     Esther van der kallen praktijkruimte 3.jpg  Esther van der Kallen, praktijkruimte 2.jpg

 

Mijn bedrijf heet Senses Support. Met veel passie en enthousiasme ben ik als masseur werkzaam op 2 locaties. In een gezondheidscentrum in Sint-Oedenrode en bij een fitnesscentrum in Schijndel. Onlangs heb ik mijn diploma psychosociale basiskennis afgerond en ben ik veel kennis rijker!

Mijn passie ligt in het aanraken van mensen en hen te begeleiden. Altijd met de intentie om je te laten luisteren naar de signalen van je lichaam en wat dat je te vertellen heeft. 

Bewustwording en inzicht in je lichaam en geest, om je zo te bevrijden van alle ballast en imprints uit het verleden, zodat er ruimte kan ontstaan voor de eigen geneeskracht die ieder mens bij zich heeft. 

 

Esther van der Kallen website.png

 

Esther van der Kallen

https://www.sensessupport.nl

Pure ontspanning en verwennerij. Bovendien gezond voor lichaam en geest.

Meer lichaamsbewustzijn en contact met jezelf en zo je leven beter afstemmen op je eigen kompas.

 

 

 

Facebook