Claudia Diddens

Ik ben Claudia en vind het geweldig om te masseren. Mijn eerste kennismaking met massage was op de opleiding schoonheidsspecialiste. Vele jaren later, toen ik zoekende was om meer tot mezelf te komen na een burn-out, ben ik bij KIOM terecht gekomen en heb de vakopleiding KIOM masseur gedaan. Ik ben nooit meer weggegaan.

De vakopleiding KIOM stoelmasseur volgde, de 5 elementen bamboemassage, cupping massage, lage rugpijn massage, hoofdpijn massage , aromatherapie, voetmassage, en nu sinds kort de opleiding KIOM Shiatsu masseur.

 

 Portret Claudia Diddens.png

 

De sfeer bij KIOM sprak me meteen aan. De rust, de docenten die lesgeven met passie op een manier waarop het niet als leren voelt. De lessen beginnen vaak met theorie, niet te veel maar voldoende om te begrijpen wat echt belangrijk is. Daarna een uitgebreide uitleg op een model of medecursisten, zodat je goed kan kijken. Daarna ga je zelf masseren en is er altijd voldoen ruimte voor vragen.

Ik ben nu, 6 jaar na het behalen van mijn 1ste diploma eindelijk zover dat ik durf te zeggen dat ik kei goed heb leren masseren bij KIOM. Dat ik alles in huis heb om een geweldige massage te kunnen geven.

Anderen waren daar al langer van overtuigd, maar ik moest zelf de laatste stap zetten.

Ik ben mijn praktijk aan het opzetten, TodayMassage.

Today, omdat alles draait om vandaag..het hier en nu.  

Mijn doelgroep zijn voornamelijk vrouwen, die zichzelf ontspanning gunnen. Een moment van zelfzorg, waarbij ik mag helpen om even alles los te laten, zodat lichaam en geest zich kunnen ontspannen.

 

praktijkruimte Claudia Diddens.jpg

 

Masseren brengt voor mij balans in mijn leven.

Ik werk parttime, en ben gespecialiseerd in de verzorgende psychogeriatrie, waarbij ik ook veel in mijn hoofd zit. Masseren geeft mij zelf ontspanning.

Ik vind het geweldig om te werken met mensen met dementie. Masseren zorgt voor ontmoetingen met bijzondere mensen, een klein stukje bijdragen aan iemand zijn of haar welzijn is een voorrecht vind ik!

 

 

Claudia diddens website.png

Claudia Diddens

https://www.todaymassage.nl/

Praktijk voor ontspanningsmassage

"Liefdevolle aandacht voor je lichaam brengt je geest tot rust."

 

 

 

 

Facebook