Cindy van den Wildenberg

Mijn naam is Cindy van den Wildenberg, 33 jaar en woonachtig in Bakel. Eind 2019 was ik begonnen met de opleiding 'KIOM Masseur' en had net de eerste 2 weekenden 'Basis Masseren' achter de rug. Ik wilde een eigen bedrijf opzetten en toen ik eenmaal wist dat dit een massagepraktijk zou zijn ging dat vrij snel. Ik heb verschillende opleidingen/cursussen gevolgd bij KIOM om te ervaren wat bij mij past. KIOM Masseur, Stoel Masseur, Gentle Touch Masseur, Hoofdpijn Massage en VoetReflexMassage. Hoewel ik niet alle massages aanbied, heb ik wel geleerd hoe ik de verschillende technieken kan toepassen om een massage op maat te maken voor de klant.

 

Cindy van den Wildenberg. is me.jpg  Cindy van den Wildenberg.praktijk 04.jpg

 

Ongeveer 4 jaar voor ik begon met mijn eerste opleiding bij KIOM heb ik de cursus 'Basis Masseren' gevolgd. Dat beviel erg goed, maar bij mij viel toen nog niet het kwartje hiermee door te gaan. Wat me wel altijd is bijgebleven was de fijne manier van lesgeven. Duidelijke taal met af en toe wat humor en een map met duidelijke informatie. We werden goed begeleid en gingen aan het eind van de dag met een fijn gevoel naar huis. Dat was voor mij ook de reden om naar KIOM terug te gaan voor mijn eerste opleiding. Dat ik uit eindelijk veel vaker terug zou gaan wist ik ook niet, maar dat heb ik altijd met veel plezier gedaan.

 

Cindy van den Wildenberg.praktijk 02.jpg    Cindy van den Wildenberg.website R&R.jpg

 

Sinds begin 2023 ben ik fulltime aan de slag in mijn praktijk. Ik krijg veel complimenten over mijn manier van masseren en de meeste nieuwe klanten komen binnen via mond-tot-mond reclame. Mijn focus is preventief werken aan jezelf met op maat gemaakte massages. Verbetering van de gezondheid en minder stress. Daarom werk ik ook inmiddels samen met Forever Living. Van de ene kant de gezondheid verder verbeteren met de producten en anderzijds anderen te helpen een (extra) inkomen op te bouwen. Momenteel volg ik bij een andere opleider de opleiding NGS Sportmasseur om ook sporters meer te kunnen ondersteunen in hun doel voor een betere (fysieke)gezondheid. Deze opleiding is erg tof, maar voelt veel serieuzer. Ik ben dan ook blij dat ik eerst bij KIOM terecht ben gekomen in mijn massage avontuur. Anders was ik denk ik allang afgehaakt.

 

Cindy van den Wildenberg.praktijk 03.jpg  Cindy van den Wildenberg.praktijk 04.jpg

 

Ik heb bij KIOM geleerd om te masseren, maar (on)bewust ook om meer voor mezelf te staan en te groeien als persoon. Rob en Femke zijn warme mensen die hun liefde voor het vak doorgeven aan de studenten. Niet te veel je best doen, gewoon voelen en ervaren. Nou, ik krijg gewoon heimwee door dit te typen hahaha :).

 

Cindy van den Wildenberg

https://www.relaxenrefresh.nl/

 

“Met Massagepraktijk Relax & Refresh bied ik jou een moment van rust en ontspanning. Even niets, gewoon je hoofd en lichaam weer opladen zodat je met meer energie de dag aankunt.”

 

 

 

 

 

 

Facebook