Brunetta ter Horst

Ik ben Brunetta ter Horst en woon in het mooie Zuid-Limburg. Het eerste gedeelte van mijn werkend leven was ik werkzaam als secretaresse in de verpakkingsindustrie en heb binnen deze organisatie de kansen gekregen me te ontwikkelen op allerlei vlakken. Er begon echter iets te knagen. Het constante streven naar hogere doelstellingen in de zakelijke wereld heeft ertoe geleid dat er een keerpunt kwam in mijn leven. Ik stond op een kruispunt en sloeg de weg in naar rust en het onbekende. Dat heeft me uiteindelijk geleid naar Massage-Opleidings-Instituut KIOM, een hele goede keuze waar ik nog altijd blij mee ben.

 

Brunetta ter Horst 20230827_105246 (1).jpg  Brunetta ter Horst 20240209_112637.jpg

 

Al na de eerste dag van de cursus ontspanningsmassage bij KIOM wist ik: Dit is de juiste weg! De sfeer die KIOM uitstraalt is rust, de docenten zijn bevlogen, enthousiast en deskundig. De combinatie van theorie en praktijklessen met mede-cursisten zijn goed op elkaar afgestemd en zijn waardevol voor het opdoen van gedegen kennis. Dit in combinatie met veel oefenen in de praktijk maakte dat ik mij snel kon ontwikkelen en ik tijdens het masseren steeds kan putten uit mijn rugzakje aan kennis die gevuld is door de docenten van KIOM ...en mede daardoor kan zowel de klant als ik genieten van ontspanning.

 

Brunetta ter Horst 20240209_112422.jpg   Brunetta ter Horst  20240209_124316.jpg

 

Na het behalen van de Basiscursus - en de Vervolgcursus Masseren, heb ik gekozen voor de Opleiding tot Gentle Touch Masseur. Deze opleiding sprak mij aan omdat het stuk voor stuk zachte ontspannende massages zijn en dit mijn persoonlijke voorkeur heeft. Tijdens de opleiding voelde ik een lichte voorkeur voor de zwangerschaps-massage en die is steeds sterker geworden. Dit heeft inmiddels geleid tot de start van een samenwerking met een verloskundige praktijk en verdieping op dit gebied om zo deze doelgroep alle voordelen van een zwangerschapsmassage optimaal te laten ervaren. Een zwangerschapsmassage is heilzaam voor zowel moeder als kind. Ik geloof in de waarde van het ervaren van liefde, rust en warmte tijdens de zwangerschap en werk hier graag aan mee om een mooie start te maken van nieuw leven voor moeder en kind.

 

Brunetta ter Horst IMG-20240206-WA0007.jpg

 

Geen enkel moment heb ik spijt van mijn keuze om te kiezen voor het massage vak. Het is op mijn lijf geschreven en ik kan hierin ook mijn creativiteit kwijt. Ik masseer zowel binnen- als buitenshuis. Ik houd ook van het werken aan massageprojecten bij bedrijven. Zo heb ik laatst een opdracht gedaan voor een bedrijf voor voetverzorging die een nieuw product lanceerde. Het was een interessante opdracht en een mooie ervaring en ik kon zo massage inzetten voor andere doeleinden. Zo kan ik mijn creativiteit blijven inzetten en geniet ik van het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten. Dit zat altijd al in me en heeft nu zijn weg gevonden door mijn opleiding bij KIOM, waarvoor ik ze dankbaar ben. 

 

Liefs en warme groet,

Brunetta ter Horst

Massagestudio NU

www.massagestudio.nu

 

"Door je regelmatig te laten masseren geef je je lichaam en geest de zorg en aandacht die ze verdienen. "Lekker in je vel zitten” begint dus o.a. ook op de massagetafel. Gun het jezelf! Ik heet je van harte welkom om de kracht van massage te ontdekken."

 

 

Brunetta ter Horst IMG-20240206-WA0010.jpg

 

 

Facebook