Angelique Desiree

Mijn naam is Angelique Desiree en in tegenstelling tot de meesten cursisten van KIOM in de Spotlight masseer ik niet.

Ik heb bij KIOM de TAO opleiding 'De Weg naar Binnen' gevolgd omdat die mooi aansluit bij mijn praktijk 'Schatvinderij' waar ik op creatieve en energetische wijze werk richting meer authentieke expressie. Juist het authentieke en soevereine aspect van de opleiding De Weg naar Binnen vind ik heel mooi; Het allemaal in jezelf vinden.

 

Angelique-Desiree-80square.jpg   Angelique Desiree Schatvinderij logo .png

 

Eigenlijk was op zoek naar 'iets' met massage, omdat ik op helende wijze met verbinding bezig zijn een mooi streven vind. Toen ik eenmaal op de site van KIOM aan het rondkijken was, kwam ik de tao opleiding 'De Weg naar Binnen' tegen en heb toen mijn keuze bijgesteld omdat deze opleiding veel beter bij mij past.

 

tao banner.16.png   IMG_6083.jpg

 

Schatvinderij bestaat al zo'n 5 jaar en heeft zich intussen uitgekristalliseerd tot de heldere kern van authentieke expressie. In de zomer van 2023 ben ik naar Nijmegen verhuisd en sindsdien houd ik daar praktijk.

Ik geef online en live lessen aan (hoog)sensitieve vrouwen die een blokkade ervaren in het zich authentiek en creatief uitdrukken. Hoewel het uitgangspunt bijna altijd creatieve expressie is, is de onderliggende laag altijd die van het versterken van zelfliefde en acceptatie, zodat het veilig genoeg voelt om jezelf te mogen zijn.

Daarbij en daarnaast zet ik energiewerk en opstellingen in. En onder mijn eigen naam werk ik momenteel aan mijn illustratieboek over de weg van Codependentie naar autonome zelfliefde.

 

Angelique Desiree-22.jpg  Angelique Desiree-29.jpg

 

Het werken met en aan je authentieke en soevereine kracht is iets wat iedereen goed zou doen, want door op jezelf te leren vertrouwen en je veilig te voelen bij jezelf zul je je veiliger voelen om jezelf waarachtig uit te drukken. En daarmee zet je een hele andere energie neer in de wereld. In mijn perceptie kan het niet anders dan dat we daarmee een mooiere, waarachtigere wereld creëren, iets wat momenteel heel erg welkom is.

 

Angelique Desiree-32.jpg  Angelique Desiree-1.jpg  Angelique Desiree-26.jpg

 

 

Angelique Desiree

post@schatvinderij.nl

www.schatvinderij.nl

www.angeliquedesiree.nl

 

"Als er iets is wat ik je gun, dan is het dat je je vrij voelt om te zijn wie je in wezen bent en te doen wat je het allerliefste doet."

 

 

 

 

 

 

Facebook