Alyssa Missal

Mijn naam is Alyssa Missal en ik heb mijn praktijk in Roosendaal.

Bij KIOM heb ik tot nu toe 1 opleiding gevolgd en binnenkort ga ik er nog een volgen. Mijn ervaring met KIOM is heel goed. Ze zijn enorm geduldig en kundig. Er wordt heel goed aangegeven wat belangrijk is om te weten en wat vooral (nog even) niet. De manier van lesgeven zorgt ervoor dat de dingen goed blijven hangen. Bij elke techniek wordt het namelijk herhaald. En als je moeite hebt met bepaalde technieken, heb je altijd extra dagdelen zodat je kunt komen oefenen. Degene die mijn opleiding gaf, was ook ontzettend goed in geruststellen (ik kan me nog wel eens druk maken om niks🤣).

 

Ik houd ervan lekker 'out of the box' te denken en te leven. Maar toch had ik het gevoel dat ik iets miste. Overal waar ik kwam, kon ik mensen 'voelen'. Maar nooit is er iets op mijn pad gekomen waardoor ik wist wat mijn doel in dit leven zou zijn.

 

Tot ik Reiki en Massage ging doen! Dit was voor mij als 'thuiskomen'. Mensen helpen is altijd al een groot deel van mijn leven geweest, maar nu kan ik het gerichter gaan doen.

 

  KIOM Bar  Alyssa 7.jpg 

 

Ik ben bij KIOM terecht gekomen, omdat ik iemand leerde kennen die weer iemand kent die bij KIOM lesgeeft, namelijk Aleida. Al snel hebben wij kennis gemaakt met elkaar en dat klikte zo goed dat ik al snel besloot de Opleiding Basis Masseur te gaan volgen, omdat ik wist dat zij die zou geven! Het fijne is dat we nu ook een appgroep hebben aangemaakt naar aanleiding van deze opleiding. Zo kun je op een snelle manier contact houden met elkaar als je eens wilt oefenen of elkaar iets wilt vragen. Maar dit kan ook heel handig in de groepen die KIOM heeft aangemaakt op Facebook. 

 

De opleiding Basis Masseur die ik volgde op maandagen was in een groep met alleen vrouwen.  Dat is best prettig geweest, maar ik vind het nu ook wel fijn dat de aankomende opleiding gewoon gemengd is, omdat de lichamen van een man en vrouw toch best verschillend aanvoelen.

 

Alyssa 13.png  Alyssa Missal 4.jpg

 

Al veel langer ben ik bezig met Reiki en Massage maar officieel bestaat mijn praktijk nu ongeveer 1,5 jaar. Ik maak in mijn massage sessies gebruik van Energetische massage, Reiki en Tantra. Momenteel ben ik bezig een workshop op te zetten, introductie in Tantra voor beginners. Ik zie masseren niet als werk. Zo noem ik het ook nooit. Ik vraag ook geen hoofdprijzen, omdat ik dit ben gaan doen om mensen te helpen. En dit kan door verschillende energiewisselingen.

 

Laatst zei iemand tegen mij: 'Ik voel me zo op mijn gemak. Het is alsof ik alles los mag laten en alles van mezelf mag laten zien. Ik voel me extreem geliefd en geaccepteerd. Niks is raar bij jou, jij bent er gewoon zonder oordeel. Het gevoel van geliefd zijn neem ik mee naar huis en ik voel me daardoor vaak nog dagen, of zelfs weken gelukkiger wat mij weer helpt in het dagelijks leven.' En deze andere reactie kreeg ik op het zien van een stoelmassage op een evenement waar ik stond: 'Wow, je gaat helemaal op in je massage. Het is alsof je in een trance bent. Op het moment van massage ben je met niks anders bezig dan met alleen die persoon. Het is prachtig om te zien.' Ik sta regelmatig op evenementen, beurzen en festivals. Daar masseren we voornamelijk met de stoel. Zelfs dit kan dus al een heftige indruk bij mensen achterlaten. En dat is wat ik het liefste doe. Iemand zich geweldig laten voelen, door gewoon mijzelf te zijn.

 

Alyssa 9.jpg    Alyssa 6.jpg  

 

"Masseren brengt mij voelen. Mezelf leren kennen. Mezelf leren accepteren. En deze dingen brengen me weer dat ik daardoor andere mensen makkelijker accepteer, beter leer kennen en beter kan laten voelen. De opleiding tot nu toe heeft me eigenlijk voornamelijk geleerd voor mezelf te zorgen. Want zonder zelfzorg kun je niet voor anderen zorgen."

   

Alyssa Missal

Naar de website

Praktijk Journey of Balance

"Het leven is een reis, één waarvan we kunnen genieten, als we dit maar toelaten."

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook