Adje Huijbregts

Mijn naam is Adje Huijbregts. Samen met Bert, mijn partner, woon ik in Breda.

Eind november 2010 heb ik mijn diploma KIOM Masseur behaald en sinds die tijd heb ik een massagepraktijk aan huis. Massage is voor mij een belangrijke manier om mensen te helpen, om vanuit het denken meer in contact met hun gevoel te komen. En om stres gerelateerde klachten die uit ons denken voortkomen te verhelpen, of te verminderen.

Later heb ik bij KIOM nog meer cursussen gevolgd: 'Massage met de Onderarm', 'Gezichtsmassage', 'Indiase Hoofdmassage', 'Vlindermassage', 'Shiatsu Gezichtsmassage', 'Lage Rugpijnmassage', 'De 5 elementen Bamboemassage' en 'Hoofdpijnmassage'. 

 

 

 Adje Huijbrechts 2.jpg.jpg Adje huijbregts website.png 

 

Na het volgen van een eerste korte massagecursus, had ik de behoefte om een hele massageopleiding te gaan volgen. Ik kwam op de website terecht van KIOM en het totale pakket om een eigen massagepraktijk op te starten, sprak me hierbij aan. Met het totale pakket bedoel ik de verschillende massagevormen en technieken waarmee je een mooie ontspanningsmassage kunt geven, een stukje bedrijfsvoering, theorie over de spieren, uitleg over karakterstructuren.

Wat mij vooral aansprak bij KIOM: de cursussen zijn heel praktisch gericht, met uiteraard ook een stukje theorie. In de opleiding heb ik ook veel geleerd over omgangsvormen met mijn klanten. Na 13 jaar pas ik dit nog heel vaak toe.

Het cursusmateriaal van KIOM is heel duidelijk en van sommige cursussen die ik al had gevolgd heb ik later ook nog online cursussen aangeschaft, heel fijn. De cursusruimte en de docenten bij KIOM heb ik altijd als zeer prettig ervaren. Dit blijkt wel uit de vele cursussen die ik ben blijven volgen.

Sinds 2010 heb ik mijn massagepraktijk aan huis waar ik verschillende ontspanningsmassages geef. Daarnaast geef ik ook stoelmassage, zwangerschapsmassage en babymassage.

De naam van mijn praktijk is: Massagepraktijk Evenwichtig Leven. Een uitleg over de verschillende massages staan uitgebreid beschreven op mijn website: www.elmassagepraktijk.nl

 

 Adje Huijbrechts 3.jpg.jpgAdje Huijbrechts 1.jpg  Adje Huibrecht sfeerfoto1.jpg

 

Toen ik begon met mijn praktijk, had ik ook nog een andere baan. Inmiddels ben ik met pensioen. Twee dagen per week geef ik nog met heel veel plezier massages. Ik heb dan ook een fijne vaste klantenkring.

Bij KIOM heb ik vooral geleerd om de massages met heel veel zorg en aandacht te geven. Dit is ook wat mijn klanten mij steeds als feedback teruggeven. En waarom ze steeds terug blijven komen. Ook voor mezelf is het heel fijn om op deze manier te masseren.

De uitspraak 'een ontspanningsmasseur is een luie masseur' heb ik bij KIOM geleerd en ik ben dit nooit vergeten. En ik ben nog steeds blij met de verschillende massagevormen en technieken die ik geleerd heb bij KIOM die ik vaak inzet bij mijn massages.

 

Adje Huijbrechts 5 portret.jpg  Adje Huibrecht sfeerfoto2.jpg  Adje Huijbrechts 3.jpg 

Adje Huijbregts

info@elmassagepraktijk.nl

"Massage biedt een moment van rust en aandacht voor jezelf"

"Massage is een belangrijk hulpmiddel voor een geestelijk en lichamelijk gezond leven. Het is een weldaad voor je lichaam"

Facebook