HoofdpijnMassage

Wist je dat volgens de laatste onderzoeken 1 op de 5 Nederlanders tegenwoordig minimaal 1 dag in de week hoofdpijn heeft? Dat is 20%!!!

Dat betekent dat jij als masseur voor heel veel mensen iets kunt betekenen.
De hoofdpijn die met stip op nummer 1 staat is de zogenaamde spanningshoofdpijn.
Migraine komt ook heel veel voor, per dag hebben alleen al in Nederland 70.000 mensen last van een migraineaanval.

HoofdpijnMassage

We kennen hoofdpijn in verschillende verschijningsvormen: zeurend, drukkend, kloppend, bonkend of stekend. De redenen zijn al net zo verschillend: stress, verkrampte spieren, verkoudheden, griep, hormoonschommelingen, slecht slapen, voeding en ziekte.

Je leert tijdens deze cursus alles over de verschillende soorten hoofdpijn, over de oorzaken, de triggers en je leert 5 verschillende behandelingen om verlichting te bieden voor hoofdpijn bij:
1. Spanning
2. Migraine
3. Het spijsverteringssysteem
4. Verkoudheid
5. Zwangerschap

De technieken die we je leren komen uit de oosterse en de westerse massagewereld. We gaan aan de slag met het laten ontspannen van spieren maar we kijken ook naar het meridiaansysteem, naar het herstellen van energieblokkades en wat je kunt doen met etherische olien.

Een cursus met een verrassende diversiteit en natuurlijk een mooi cursusboek met uitleg en foto’s van alle technieken én een certificaat.

De cursus wordt gegeven door Femke Lemmens en duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

Deze cursus is HBO geaccrediteerd door de KTNO onder nummer K10306, door de NVST, door de BATC, door de VVET, door de VIV en door de VBAG.

logo KTNO.jpg   logo nvst.png  logo BATC.jpg    VVETVIV.png logo VBAG.jpg

Femke Lemmens.jpg 

Facebook

Kosten?
135 euro per persoon.

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor iedereen die ervaring heeft met masseren.
Je oefent op je mede-cursisten.
Wanneer je met een partner of bekende hebt ingeschreven kun je, als je dat wilt, de hele cursus samen werken.

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wanneer?

do 9 juli 2020
di 25 augustus 2020
zo 18 oktober 2020
do 17 december 2020

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) je wilt volgen en op welke data.

Annuleren en verzetten

Annuleren

Wanneer een cursus, cursusdag of opleiding door de cursist wordt geannuleerd, worden tot 2 weken vóór aanvang van de cursus 50 euro annuleringskosten berekend. Bij annulering in de laatste 2 weken vóór de cursus of cursusdag is het volledige cursusbedrag verschuldigd. Zo ook bij het vroegtijding stoppen met een cursus of een opleiding.

Verzetten

Door privéomstandigheden of door ziekte kan een cursus of cursusdag in overleg worden verzet. Tot 4 weken voor de cursus of cursusdag is dit kosteloos. Van 4 tot 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 25 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht. In de laatste 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 35 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht.

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst of vindt 100% restitutie plaats.

In geval van overmacht (Corona) verwijzen wij naar artikel 12 van onze Algemene voorwaarden.