Aromatherapie

Wat kan aromatherapie voor ons betekenen? 
Met die vraag gaan we deze dag aan de slag.
Gezondheid heeft met geestelijk en lichamelijk welzijn te maken, als deze twee in evenwicht zijn voelen we ons ‘fit’. 
Het gaat hier ook om leefstijl. Goede voeding, lichaamsbeweging, rust, frisse lucht, houding en ontspanning spelen hierbij een belangrijke rol.

Aromatherapie Site.jpg

Aromatherapie is gericht op harmonie en evenwicht; het lichaam wordt geprikkeld en ondersteunt zo het ‘zelfhelend vermogen’. 
De oliën hebben ieder hun eigen specifieke werking en zijn op verschillende manieren in te zetten. Van belang zijn mengverhoudingen en dosering, daar wordt op deze dag ruim aandacht aan geschonken.
Maar we gaan ook aan de slag met geuren, hoe belangrijk is geur en wat doet dat met ons? Wat zijn de eigenschappen van de etherische oliën en hoe worden deze opgenomen in ons systeem.
En, op welke manieren zijn de oliën toe te passen.

Deze dag is geschikt voor iedereen die interesse heeft in natuurlijke huid en lichaamsverzorging met een therapeutische touch. 
Een waardevolle aanvulling bij alternatieve behandelingen omdat specifiek op de klacht een olie toegepast kan worden. 
Een zintuig prikkelende ervaring en ook zeker een verwendag!

Alles wat je hebt geleerd krijg je mee naar huis in een duidelijk cursusboekje en na afloop van de cursusdag ontvangt iedereen een certificaat.

Deze cursus kan een mooie en bijzondere aanvulling zijn voor jouw massagepraktijk.

 

Facebook

Kosten?
135 euro per persoon.

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor iedereen. Ervaring is niet nodig.

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wanneer?

Najaar 2019

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) je wilt volgen en op welke data.

Annuleren en verzetten

Annuleren

Wanneer een cursus, cursusdag of opleiding door de cursist wordt geannuleerd, worden tot 2 weken vóór aanvang van de cursus 50 euro annuleringskosten berekend. Bij annulering in de laatste 2 weken vóór de cursus of cursusdag is het volledige cursusbedrag verschuldigd. Zo ook bij het vroegtijding stoppen met een cursus of een opleiding.

Verzetten

Door privéomstandigheden of door ziekte kan een cursus of cursusdag in overleg worden verzet. Tot 4 weken voor de cursus of cursusdag is dit kosteloos. Van 4 tot 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 25 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht. In de laatste 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 35 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht.

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst of vindt 100% restitutie plaats.