Aromatherapie

Wat kan aromatherapie voor ons betekenen? 
Met die vraag gaan we deze dag aan de slag.
Gezondheid heeft met geestelijk en lichamelijk welzijn te maken, als deze twee in evenwicht zijn voelen we ons ‘fit’. 
Het gaat hier ook om leefstijl. Goede voeding, lichaamsbeweging, rust, frisse lucht, houding en ontspanning spelen hierbij een belangrijke rol.

Aromatherapie Site.jpg 

Aromatherapie is gericht op harmonie en evenwicht; het lichaam wordt geprikkeld en ondersteunt zo het ‘zelfhelend vermogen’. 
De oliën hebben ieder hun eigen specifieke werking en zijn op verschillende manieren in te zetten. Van belang zijn mengverhoudingen en dosering, daar wordt op deze dag ruim aandacht aan geschonken.
Maar we gaan ook aan de slag met geuren, hoe belangrijk is geur en wat doet dat met ons? Wat zijn de eigenschappen van de etherische oliën en hoe worden deze opgenomen in ons systeem.
En, op welke manieren zijn de oliën toe te passen.

Deze dag is geschikt voor iedereen die interesse heeft in natuurlijke huid en lichaamsverzorging met een therapeutische touch. 
Een waardevolle aanvulling bij alternatieve behandelingen omdat specifiek op de klacht een olie toegepast kan worden. 
Een zintuig prikkelende ervaring en ook zeker een verwendag!

Alles wat je hebt geleerd krijg je mee naar huis in een duidelijk cursusboekje en na afloop van de cursusdag ontvangt iedereen een digitaal certificaat van deelname.

Deze cursus kan een mooie en bijzondere aanvulling zijn voor jouw massagepraktijk.

 

De cursus wordt gegeven door Jolanda Veldhoen

Jolanda Veldhoen 200.jpg

 

Virusvrije ruimte bij KIOM

Met de investering in een professionele luchtreiniger, de Airfixr, kunnen onze cursisten, docenten en wijzelf opgelucht ademhalen. Ook in de herfst en in de winter wanneer de ramen niet meer de hele dag open kunnen staan. Dit apparaat gaat 24/7 de strijd aan met schadelijke micro-organismen en aerosolen die in de lucht zweven. Vier verschillende technologieën hebben de taak de lucht in onze cursusruimte zo zuiver en gezond mogelijk te houden. Allen met een eigen specialisme zodat de lucht optimaal gezuiverd wordt. Een speciaal fijnstof-filter (F7) verwijdert pollen, uitlaatgassen en grote en kleine stofdeeltjes, waarna de 2 sterke UV-C lampen alle soorten bacteriën, schimmels en virussen (ook Covid-19) uitschakelen. Titaandioxide versterkt de werking van de UV lampen en voordat de schone lucht onze ruimte weer wordt ingebracht, komt deze nog langs een ionisator die negatieve ionen mee naar buiten blaast. Deze geven de lucht de kwaliteit, zoals je de lucht bij een waterval, in het bos of aan de kust ervaart. 

 

 

Facebook

Kosten?
150 euro per persoon.

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor iedereen. Ervaring is niet nodig.

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wanneer?

dinsdag 23 januari 2024

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) of opleiding je wilt volgen en op welke data.

Annuleren en verzetten

Annuleren en/of verzetten

Annuleren is altijd mogelijk. Verzetten kan alleen indien er plaats is in de volgende cursus. Graag verwijzen wij voor de kosten van annuleren of verzetten naar onze Algemene Voorwaarden. Let op: dit geldt ook bij ziekte.

Let op! Iedereen die via het Stap-budget een opleiding volgt dient 80% van deze opleiding ook daadwerkelijk gevolgd te hebben. Doe je dit niet, dan moet de verkregen subsidie door de cursist aan het UWV worden terugbetaald. Bij ziekte of een andere redenen waardoor je je opleiding niet op tijd of helemaal niet kunt afronden, neem je zelf even contact op met het UWV en stel je ons ook daarvan op de hoogte.
 

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst, of vindt 100% restitutie plaats.