VoetAnalyse

Het analyseren van de voeten doen we met de techniek van het 'tenenlezen'. Hiermee observeer en constateer je wat de eventuele sterke en zwakke kanten zijn van iemands persoonlijkheid. De tenen en de voeten spiegelen als het ware hoe iemand in het leven staat. Natuurlijk is tenenlezen geen exacte wetenschap, maar de ervaring leert dat hetgeen uit de tenen “gelezen” wordt vaak herkend wordt door de eigenaar van de tenen. Soms bewust en soms op onbewust niveau. De vorm, lengte en stand van elke teen heeft zo zijn eigen betekenis en zelfs in de vorm en de kwaliteit van de nagels kunnen belangrijk zijn bij het analyseren van de voeten. Kortom, wat hebben jouw tenen en voeten jou te vertellen?

KIOM TenenLezen

Deze kennis kan je als masseur ook helpen om een beter beeld te krijgen van degene die bij jou op de massagetafel ligt. Zodat je jouw massages nog beter kunt afstemmen.

Je hebt voor deze cursus geen massage ervaring nodig.
Iedereen krijgt een certificaat van deelname en een cursusboek met alle geleerde technieken.

​Deze cursus wordt gegeven door Myra Bettonville duurt van 20.00 tot 22.30 uur.

Deze cursus is MBO geaccrediteerd door de KTNO onder nummer K10315, de NVST, door de VIV en door de BATC.

logo KTNO.jpg        logo nvst.png VIV.png  logo BATC.jpg


KIOMFOTO-1230.jpg

 

Virusvrije ruimte bij KIOM

Met de investering in een professionele luchtreiniger, de Airfixr, kunnen onze cursisten, docenten en wijzelf opgelucht ademhalen. Ook in de herfst en in de winter wanneer de ramen niet meer de hele dag open kunnen staan. Dit apparaat gaat 24/7 de strijd aan met schadelijke micro-organismen en aerosolen die in de lucht zweven. Vier verschillende technologieën hebben de taak de lucht in onze cursusruimte zo zuiver en gezond mogelijk te houden. Allen met een eigen specialisme zodat de lucht optimaal gezuiverd wordt. Een speciaal fijnstof-filter (F7) verwijdert pollen, uitlaatgassen en grote en kleine stofdeeltjes, waarna de 2 sterke UV-C lampen alle soorten bacteriën, schimmels en virussen (ook Covid-19) uitschakelen. Titaandioxide versterkt de werking van de UV lampen en voordat de schone lucht onze ruimte weer wordt ingebracht, komt deze nog langs een ionisator die negatieve ionen mee naar buiten blaast. Deze geven de lucht de kwaliteit, zoals je de lucht bij een waterval, in het bos of aan de kust ervaart. 

 

 

Facebook

Kosten?
67 euro per persoon.

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor iedereen die wil leren masseren.
Je hebt geen ervaring nodig. 
Je oefent op je mede-cursisten.
Wanneer je met een partner of bekende hebt ingeschreven kun je, als je dat wilt, de hele cursus samen werken.

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wanneer?

vr 28 mei 2021

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) je wilt volgen en op welke data.

Annuleren en verzetten

Annuleren

Wanneer een cursus, cursusdag of opleiding door de cursist wordt geannuleerd, worden tot 2 weken vóór aanvang van de cursus 50 euro annuleringskosten berekend. Bij annulering in de laatste 2 weken vóór de cursus of cursusdag is het volledige cursusbedrag verschuldigd. Zo ook bij het vroegtijding stoppen met een cursus of een opleiding.

Verzetten

Door privéomstandigheden of door ziekte kan een cursus of cursusdag in overleg worden verzet. Tot 4 weken voor de cursus of cursusdag is dit kosteloos. Van 4 tot 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 25 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht. In de laatste 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 35 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht.

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst of vindt 100% restitutie plaats.

In geval van overmacht (Corona) verwijzen wij naar artikel 12 van onze Algemene voorwaarden.