VakOpleiding Wellness Masseur

Ná de VakOpleiding KIOM Masseur volg je binnen één of maximaal twee jaar de volgende modules:

Hot Stone Massage
Cupping Massage
Basiscursus Shiatsu
ZwangerschapsMassage
GezichtsMassage
VoetReflexMassage
Indiase Hoofd Massage 

Voor iedere module zorg je dat je de technieken veel oefent en kom je tenminste twee oefenavonden per module de puntjes op de i zetten en laten zien dat je de technieken beheerst. De eerste avond mag met je boekje en de tweede avond geef je zonder boekje erbij een vloeiende massage in sfeer. 
De docent die op de oefenavonden aanwezig is beoordeelt of je de module voldoende beheerst en tekent dan je kaart per oefenavonden af.

Pas als je kaart helemaal is afgetekend kun je een examen aanvragen. 

Examen: De docent is model. Het examen vindt bij voorkeur plaats in jouw eigen praktijk zodat je jouw eigen sfeer kunt neerzetten (woon je verder weg dan 30 km dan doen we het examen op de Ukkelstraat).
Je hoort bij aankomst wat voor massage je kunt geven als examen. Dat zijn altijd twee modules, duur 2 x 30 minuten. Bij een Hotstone Massage krijg je ruim tevoren bericht, zodat je de stenen kunt opwarmen.
De kosten van het examen zijn 75 euro.

Er wordt gekeken naar het hele wellness plaatje: ontvangst, sfeer, technieken, opbouw en afsluiting van de behandeling.

Bij een voldoende resultaat ontvang je na afloop het diploma KIOM Wellness Masseur en een wellness kadobon ter waarde van een sauna entree bij Thermae Son voor een heerlijke en welverdiende wellnessdag.

Facebook

Kosten?
75 euro voor het examen.

Voor wie?
Voor iedereen die het diploma KIOM Masseur heeft behaald.

Wanneer?

wanneer je er klaar voor bent

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) je wilt volgen en op welke data.

Annuleren en verzetten

Annuleren

Wanneer een cursus, cursusdag of opleiding door de cursist wordt geannuleerd, worden tot 2 weken vóór aanvang van de cursus 50 euro annuleringskosten berekend. Bij annulering in de laatste 2 weken vóór de cursus of cursusdag is het volledige cursusbedrag verschuldigd. Zo ook bij het vroegtijding stoppen met een cursus of een opleiding.

Verzetten

Door privéomstandigheden of door ziekte kan een cursus of cursusdag in overleg worden verzet. Tot 4 weken voor de cursus of cursusdag is dit kosteloos. Van 4 tot 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 25 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht. In de laatste 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 35 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht.

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst of vindt 100% restitutie plaats.

In geval van overmacht (Corona) verwijzen wij naar artikel 12 van onze Algemene voorwaarden.