LomiLomiMassage 1

Lomi Lomi massage is een onderdeel van de traditionele Hawaiiaanse geneeskunde en werd decennia lang alleen doorgegeven binnen de besloten kring van de familie.
Sinds de jaren 70 wordt deze massage ook geleerd aan buitenstaanders. 
Belangrijk is wel dat ook de bijbehorende rituelen worden overgedragen en niet alleen de technieken.
Lomi is het Hawaiiaanse woord voor druk, kneden en wrijven. Door dit woord te herhalen wordt de betekenis ervan verdubbeld en geeft het aan hoe belangrijk het is voor ieder mens.

Lomi-400-.jpg

Lomi Lomi wordt gegeven als een vloeiende beweging met voornamelijk de onderarmen over de volledige lengte van het lichaam.

In deze 3 daagse cursus leer je de Lomi Lomi volgens de traditionele principes van Kahu Abraham Kawai. 
Je hoort de verhalen over het leven op en rond Hawaii en je leert de Flying Dance. Je leert hoe je een Lomi Lomi massage geeft op de achterzijde van het lichaam met een juiste op- en afbouw én met de juiste (lichaams)houding.
 

 

Deze cursus wordt gegeven door Marian Huisman, die de Lomi Lomi heeft geleerd, beleefd en bestudeerd in Hawaii, Florida, Engeland en Nederland bij respectievelijk Amira Segal, Aunty Mayri, Gloria Coppolla, Karen Leialoha Carroll, Leilani Kalulimohu Kaleiohi, Carrie Rowell en Tamara Stephans.
Marian heeft zelfs een Hawaiiaanse naam gekregen: Kumu Marian Kanani.
Je leert de Lomi Lomi dus van iemand die met zeer veel kennis en respect voor de tradities een mooie geschiedenis doorgeeft.

Na afloop van de cursus ontvang je een video met de de geleerde technieken.

Deze cursus duurt elke dag van 10.00 tot 17.00 uur en is alleen voor vrouwen.
 

Marian Huisman

Facebook

Kosten?
347 euro per persoon.

Voor wie?
Deze cursus is alleen voor vrouwen. Ervaring met massage is noodzakelijk. Je oefent op je mede-cursisten.
Wanneer je met een partner of bekende hebt ingeschreven kun je, als je dat wilt, de hele cursus samen werken.

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wanneer?

wo 10, do 11 en vr 12 oktober 2018

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) je wilt volgen en op welke data. b.v. Basiscursus Masseren 9 en 10 september 2017.

Annuleren en verzetten

Annuleren

Wanneer een cursus of cursusdag door de cursist wordt geannuleerd, worden tot 2 weken vóór aanvang van de cursus 50 euro annuleringskosten berekend. Bij annulering in de laatste 2 weken vóór de cursus of cursusdag is het volledige cursusbedrag verschuldigd.

Verzetten

Door privéomstandigheden of door ziekte kan een cursus of cursusdag in overleg worden verzet. Tot 4 weken voor de cursus of cursusdag is dit kosteloos. Van 4 tot 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 25 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht. In de laatste 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 35 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht.

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst of vindt 100% restitutie plaats.