VoetReflexMassage

De Basiscursus VoetReflexMassage is een combinatie van technieken uit de reflexologie, de massage en de drukpuntmassage. VoetReflexMassage is in de eerste plaats ontspannend. Daarnaast heeft het een positieve invloed op het zenuwstelsel, de bloedcirculatie op het welzijn van je organen. Het zelfgenezend vermogen van je hele lichaam wordt bovendien gestimuleerd. We laten je kennismaken met de diverse lichaamszones en de relatie die je voeten daardoor hebben met de rest van je lichaam.

Voetreflex.jpg
      Een voorbeeld uit onze documentatie.


We leren je diverse ontspanningstechnieken. Daarnaast technieken voor de thema’s Detoxen en Rugproblemen. In de vervolgcursussen die gaan komen gaan we in op andere thema’s.

De KIOM VoetReflexMassage is uitstekend te combineren met elke andere massagevorm aangezien we de technieken aan de massagetafel uitvoeren. De technieken die je leert zijn nieuwe technieken en komen niet voor in onze andere cursussen.

Iedereen krijgt een certificaat van deelname en een cursusboek met alle geleerde technieken in tekst en met foto's.

Deze cursus wordt gegeven door Myra Bettonville duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

KIOMFOTO-1230.jpg

 

Facebook

Kosten?
115 euro per persoon.

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor iedereen die wil leren masseren. Je oefent op je mede-cursisten.
Wanneer je met een partner of bekende hebt ingeschreven kun je, als je dat wilt, de hele cursus samen werken. 

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wanneer?

zo 26 november 2017 (VOL)
zo 18 maart 2018
za 10 november 2018

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) je wilt volgen en op welke data. b.v. Basiscursus Masseren 9 en 10 september 2017.

Annuleren en verzetten

Annuleren

Wanneer een cursus of cursusdag door de cursist wordt geannuleerd, worden tot 2 weken vóór aanvang van de cursus 50 euro annuleringskosten berekend. Bij annulering in de laatste 2 weken vóór de cursus of cursusdag is het volledige cursusbedrag verschuldigd.

Verzetten

Door privéomstandigheden of door ziekte kan een cursus of cursusdag in overleg worden verzet. Tot 4 weken voor de cursus of cursusdag is dit kosteloos. Van 4 tot 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 25 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht. In de laatste 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 35 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht.

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst of vindt 100% restitutie plaats.