VoetMassage en Voetanalyse

Op deze dag leren we je een hele mooie ontspannende voetmassage. Met nieuwe technieken die niet voorkomen in onze andere cursussen. Deze technieken zijn prima te combineren met de technieken van elke andere massagecursus. Het analyseren van de voeten doen we met de techniek van het 'tenenlezen'. Hiermee observeer en constateer je wat de eventuele sterke en zwakke kanten zijn van iemands persoonlijkheid. De tenen en de voeten spiegelen als het ware hoe iemand in het leven staat. Natuurlijk is tenenlezen geen exacte wetenschap, maar de ervaring leert dat hetgeen uit de tenen “gelezen” wordt vaak herkend wordt door de eigenaar van de tenen. Soms bewust en soms op onbewust niveau. De vorm, lengte en stand van elke teen heeft zo zijn eigen betekenis en zelfs in de vorm en de kwaliteit van de nagels kunnen belangrijk zijn bij het analyseren van de voeten. Kortom, wat hebben jouw tenen en voeten jou te vertellen?

KIOM TenenLezen

Deze kennis kan je als masseur ook helpen om een beter beeld te krijgen van degene die bij jou op de massagetafel ligt. Zodat je jouw massages nog beter kunt afstemmen.

Deze cursus is aanvullend voor degenen die de VoetReflexMassage al hebben gevolgd of nog gaan volgen. Maar ook voor onze afgestudeerde KIOM Masseurs is het echt een leuke aanvulling.

Deze cursus wordt gegeven door Myra Bettonville duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

KIOMFOTO-1230.jpg

 

Facebook

Kosten?
115 euro per persoon.

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor iedereen die wil leren masseren. Je oefent op je mede-cursisten.
Wanneer je met een partner of bekende hebt ingeschreven kun je, als je dat wilt, de hele cursus samen werken.

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wanneer?

vr 2 maart 2018
zo 11 november 2018

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) je wilt volgen en op welke data. b.v. Basiscursus Masseren 9 en 10 september 2017.

Annuleren en verzetten

Annuleren

Wanneer een cursus of cursusdag door de cursist wordt geannuleerd, worden tot 2 weken vóór aanvang van de cursus 50 euro annuleringskosten berekend. Bij annulering in de laatste 2 weken vóór de cursus of cursusdag is het volledige cursusbedrag verschuldigd.

Verzetten

Door privéomstandigheden of door ziekte kan een cursus of cursusdag in overleg worden verzet. Tot 4 weken voor de cursus of cursusdag is dit kosteloos. Van 4 tot 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 25 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht. In de laatste 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 35 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht.

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst of vindt 100% restitutie plaats.