De weg naar binnen

"Uitgelijnd in het midden,
in het oog van de storm.
Vind ik de rust in mijzelf.
Daarbinnen koester ik het kind en eer ik de wijze vrouw.
Vanuit totale vervulling,
reik ik uit in liefde .
Vol respect voor de elementen en de natuur,
voel ik de bedding van vele wijze vrouwen,
voel ik de bescherming en ruimte van wijze mannen.
Ik bevind me in een cirkel van liefde en van daaruit kan ik mijn werk doen.
Vanuit een diep en stil weten dat het nu tijd is om deze kennis door te geven."
                                                                                      -Femke-

KIOMTAO .jpeg

Tijdens deze training neem ik jullie stap voor stap mee op dit pad van vervulling en wijsheid. Met rituelen, interne alchemie en met moeder natuur als ons grootste voorbeeld. Eerst diep naar binnen, later op het pad steeds meer naar buiten. Het resultaat is dat we leren om beter om te gaan met onszelf, met elkaar en met het grotere geheel en zo ontstaat stap voor stap een mooiere wereld.

Locatie-13.jpg

Wat kun je verwachten? 
Rituelen die je bedding, bescherming en veiligheid in jezelf laten ervaren en tools die je iedere dag van de rest van je leven kunt inzetten. Het leren van het tijdelijk afleggen van de maskers, de beschermingslagen die we in ons leven hebben opgebouwd om te overleven in deze hectische maatschappij. Trancereizen aan de hand van de windrichtingen en elementen, diep naar binnen in jouw innerlijk landschap. Interne alchemie, turning lead into gold. Ik leg je uit wat manieren zijn om jouw energiereserves zelf weer aan te vullen. Nieuwe levenskracht voor het vergroten van je bewustzijn en wijsheid. Voor meer levensmoed, respect, zelfliefde, vreugde, vertrouwen, daadkracht en stil weten.

KIOM YingYang.jpeg

We zijn op een prachtplek en gaan natuurlijk ook naar buiten en hebben daar contact met alle elementen. Er is bos, aarde, een ven en een vuurplaats. Er is veel rust en ruimte voor iedereen.

Locatie-11.jpg

Locatie: Landgoed Boschhoek vlak bij Nuenen.

 

Deze training wordt gegeven door Femke Lemmens en duurt van 10.00 tot ongeveer 18.00 uur

Femke Lemmens.jpg

 

 

Facebook

Kosten?
135 euro per persoon.

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor iedereen. Ervaring is niet nodig.

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wanneer?

za 26 maart 2022

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) je wilt volgen en op welke data.

Annuleren en verzetten

Annuleren

Wanneer een cursus, cursusdag of opleiding door de cursist wordt geannuleerd, worden tot 2 weken vóór aanvang van de cursus 50 euro annuleringskosten berekend. Bij annulering in de laatste 2 weken vóór de cursus of cursusdag is het volledige cursusbedrag verschuldigd. Zo ook bij het vroegtijding stoppen met een cursus of een opleiding.

Verzetten

Door privéomstandigheden of door ziekte kan een cursus of cursusdag in overleg worden verzet. Tot 4 weken voor de cursus of cursusdag is dit kosteloos. Van 4 tot 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 25 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht. In de laatste 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 35 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht.

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst of vindt 100% restitutie plaats.

In geval van overmacht (Corona) verwijzen wij naar artikel 12 van onze Algemene voorwaarden.