Bindweefsel Massage 4-daagse

De Engelsen noemen bindweefsel het Connective Tissue vanwege zijn verbindende functie tussen alle lichaamsfuncties. Het is de geleider van ons zenuwstelsel. Is de bindweefsellaag niet soepel dan zal het zenuwstelsel minder goed functioneren met alle gevolgen van dien. 
Sensorische, organische en motorische functies verbeteren door het losmaken van het onderhuids bindweefsel.

In de 4-daagse cursus BindweefselMassage leer je alles over de huid met de zones (dermatomen), hoe deze zones lopen, met welke organen ze in verband staan en hoe je deze het beste kunt behandelen. Daarnaast gaan we je leren om een rug te lezen. Hier begin je een behandeling mee, want door het kijken en voelen aan de huid van de rug krijg je al veel informatie over eventuele aandachtsgebieden zodat je een behandelplan kunt maken. Je leert ook de verschillende technieken van de BindweefselMassage en hoe je deze kunt toepassen.

Deze dagen wordt er naast de nodige uitleg van de theorie, veel praktisch en aan de hand van casussen gewerkt, zodat je goed leert hoe je in je praktijk een BindweefselMassage kunt opbouwen. Daarnaast krijg je duidelijk cursusmateriaal, met foto’s, plaatjes en uitleg over alles wat in de cursus aan bod komt.

KIOM BindweefselMassage
De 2-daagse en de 4-daagse cursus BindweefselMassage zijn in willekeurige volgorde, los van elkaar te volgen. Ze zijn zeer aanvullend op elkaar. De technieken van de BindweefselMassage worden in beide cursussen aangeleerd, zodat daar een kleine overlap zit. Maar de insteek van beide cursussen is totaal anders.​

De cursus wordt gegeven door Marian Huisman en duurt elke dag van 10.00 tot 17.00 uur.

Deze cursus is HBO geaccrediteerd door de KTNO onder nummer K10301 en door de BATC.

logo KTNO.jpg     logo BATC.jpg

Marian Huisman

Facebook

Kosten?
540 euro (446,28 excl btw) per persoon

Voor wie?
Deze cursus is voor iedereen die ervaring heeft met masseren.
Je oefent op je mede-cursisten.

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wanneer?

wo 23 en 30 jan en wo 20 en 27 feb 2019

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) je wilt volgen en op welke data.

Annuleren en verzetten

Annuleren

Wanneer een cursus, cursusdag of opleiding door de cursist wordt geannuleerd, worden tot 2 weken vóór aanvang van de cursus 50 euro annuleringskosten berekend. Bij annulering in de laatste 2 weken vóór de cursus of cursusdag is het volledige cursusbedrag verschuldigd. Zo ook bij het vroegtijding stoppen met een cursus of een opleiding.

Verzetten

Door privéomstandigheden of door ziekte kan een cursus of cursusdag in overleg worden verzet. Tot 4 weken voor de cursus of cursusdag is dit kosteloos. Van 4 tot 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 25 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht. In de laatste 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 35 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht.

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst of vindt 100% restitutie plaats.