BamboeMassage

De KIOM Bamboe Massage is een ontspannende én stimulerende massage voor het hele lichaam. Met houten of bamboe stokken, heerlijke olie en jouw warme handen creëer je een unieke wellness beleving voor lichaam en geest. Je leert hoe je giftige stoffen kunt afvoeren en hoe je een slechte bloedsomloop kunt verbeteren. Door de verschillende technieken, zoals strijken, kneden en rollen met de stokken worden de spieren en de zenuwuiteinden geprikkeld. Voor de masseur is het fijn om dieper te kunnen werken zonder extra belasting voor vingers, handen en polsen.

KIOM bamboefoto site 400.jpg

Je leert tijdens deze cursus hoe je met massagestokken en je handen een complete lichaammassage kunt geven. Natuurlijk krijg je ook informatie over de herkomst van bamboe massage, de contra-indicaties en hoe je de stokken het beste kunt schoonmaken, maar we zijn deze dag vooral heerlijk veel aan het masseren. Verder krijg je een duidelijk boekje met foto’s en uitleg en krijg je jouw setje massagestokken mee naar huis.
Je kunt thuis dus direct aan de slag. De KIOM Bamboe Massage is als een complete behandeling aan te bieden, maar is ook prima te combineren met andere massagevormen.

De cursus wordt gegeven door Marian Huisman en duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

Deze cursus is MBO geaccrediteerd door de KTNO onder nummer K10303, door de BATC en door de NVST.

logo KTNO.jpg     logo BATC.jpg      logo nvst.png

Marian Huisman

Facebook

Kosten?
145 euro (119,83 excl btw) per persoon inclusief setje massagestokken.

Voor wie?
Massage-ervaring is vereist. Je oefent op je mede-cursisten.

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wanneer?

za 26 januari 2019
vr 7 juni 2019
do 19 december 2019

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) je wilt volgen en op welke data.

Annuleren en verzetten

Annuleren

Wanneer een cursus, cursusdag of opleiding door de cursist wordt geannuleerd, worden tot 2 weken vóór aanvang van de cursus 50 euro annuleringskosten berekend. Bij annulering in de laatste 2 weken vóór de cursus of cursusdag is het volledige cursusbedrag verschuldigd. Zo ook bij het vroegtijding stoppen met een cursus of een opleiding.

Verzetten

Door privéomstandigheden of door ziekte kan een cursus of cursusdag in overleg worden verzet. Tot 4 weken voor de cursus of cursusdag is dit kosteloos. Van 4 tot 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 25 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht. In de laatste 2 weken voor de cursus of cursusdag worden 35 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht.

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst of vindt 100% restitutie plaats.